Fremtrædende læge begår selvmord: Coronaen blev for meget

Sundhed
Lægen kunne til sidst ikke kæmpe længere. Foto: Facebook
Coronavirussen har store konsekvenser verden over.

Mest læste i dag

En fremtrædende læge på Manhattan i New York, der havde behandlet et svimlende højt antal coronapatienter, har taget sit eget liv i Virginia, fortæller de amerikanske myndigheder.

Den tragiske historie drejer sig om Dr. Lorna Breen, som var medicinske leder af akutafdelingen på New York-hospitalet Presbyterian Allen Hospital. Hun begik selvmord i byen Charlottesville, der ligger i staten Virginia. Det fortæller en talsmand for den lokale politiafdeling til New York Daily News.

Et offer og en ægte helt

Talsmanden, Tyler Hawn fortæller, at politiet reagerede, da de modtog et opkald søndag. Herefter blev Breen hastet til UVA Health System University Hospital, men hun stod desværre ikke til at redde.

"Hun gav det, hun havde. Hvis du spører mig, så er hun et offer på linje med de andre, der er døde,” siger hendes far, Philip Breen, til Daily News - og tilføjer: "Hun var en ægte helt."

Breens far sagde, at knusningen af ​​coronavirus-sager, hans datter håndterede, var overvældende, og at hun selv blev syg af COVID-19, skønt hun gik tilbage på arbejde efter halvanden uge. Hun havde ingen historie med depression, sagde han.

”Hun var en meget udadvendt, meget energisk person, som jeg ikke ved, hvad der knækkede, men der sprang noget i hende, og så endte hun med at tage sit eget liv,” siger faderen.

Ambulancer ventede i timevis

Derudover fortalte han, at hans datter rejste til Charlottesville for at bo hos sin søster, efter at hospitalet sendte hende hjem for anden gang.

”Dengang blev hun hjemme i omkring halvanden uge, men jeg tror, ​​hun følte sig skyldig over ikke at være på arbejde,” fortæller hendes far. ”Sidste gang jeg talte med hende var, før hun gik ind på sit arbejde til en 12-timers vagt, som hun ikke kunne afslutte.

"Lige før hun lagde på, sagde hun, at ambulancen havde ventet uden for hospitalsbygningen i over tre timer. Den var fyldt med syge mennesker. De kunne ikke en gang få folk ud af ambulancerne, så travlt havde de derinde," tilføjer han.

 

Anbefalet til dig