Frisør advarer mod udbredt fejl, som alt for mange laver, når de vasker hår

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Frisøren har flere gange oplevet, at kunder har begået fejlen.

Mest læste i dag

En frisør ved navn Matt Newman har nu delt en opsigtsvækkende video på TikTok, der har fået masser af mennesker til at genoverveje måden, de vasker hår på.

På profilen 'mattloveshair' på TikTok har han afsløret, at mange mennesker begår en udbredt fejl, når de vasker hår, og at det har konsekvenser på den lange bane.

Det skriver The Mirror.

"Du skyller ikke balsammen ud af dit hår godt nok", siger Matt i sin video og understreger betydningen af grundig skylning og fortsætter:

"Det var det. Det er hele tippet. Skyl balsammen bedre."

Matt demonstrerer sin egen teknik under bruseren, som han mener kan forhindre skader på håret, herunder spaltede spidser og knæk. Det gik op for Matt, hvor udbredt fejlen er, da han flere gange har bemærket, at folk ikke får skyllet alt balsam og shampoo ud.

"Selv om de ikke havde klumper af balsam tilbage, var der rester i håret, som jeg bare kunne mærke ikke var blevet skyllet godt nok ud," forklarer han.

For at undgå dette råder Matt til at skylle håret i sektioner. Det kan du se mere om i TikTok-videoen, som du finder i bunden af artiklen.

Reaktionerne på Matts råd i kommentarfeltet vidner om dets relevans:

"Det var mig i dag. Jeg undrede mig over, hvorfor mit hår var fedtet," lyder det fra en bruger, mens en anden tilføjer: "Jeg plejede at tro, at mit hår bare var super fedtet, indtil det får et år siden viste sig, at jeg bare ikke skyllede min balsam ordentligt ud."

I videoen herunder kan du se, hvordan han anbefaler at vaske hår.

Anbefalet til dig