'Ingen styrketræning, løbeture eller kalorietælling': Ekspert deler 4 letteste måder at tabe sig

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Mange tror, at det er svært at tabe sig, men det behøver det ikke at være. Du skal blot kende de rigtige måder at gribe det an.

Mest læste i dag

Hvis du har et nytårsforsæt om at tabe dig, er der mange måder at gribe det an på. De fleste tror, at det er nødvendigt at løbe lange ture, lave hård styrketræning og spise salat. Men sådan forholder det sig faktisk ikke.

Derimod kan du sagtens nå dine mål, uden at skulle give dig i kast med dette. Det afslører ernæringsekspert Aaron Nee i en video på TikTok, hvor han også fortæller om de fire letteste måder at tabe sig på.

"Denne video er nybegyndere, der ønsker at starte 2024 på rette vis og tabe noget fedt. Og det involverer ikke et fitnesscenter, at løbe eller at tælle dine kalorier," siger han ifølge The Sun.

Det første han kommer ind på er, at det er vigtigt at gå en masse. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du behøver at ramme de gyldne 10.000 trin om dagen.

"Man hører altid om 10.000 skridt, hvilket bliver delt rundt. Men i virkeligheden er det bare et opdigtet tal. Du behøver ikke at gå 10.000 trin for at tabe dig. Du skal bare øge det antal, du allerede går," siger han.

"Det er faktisk rigtig irriterende. Folk der ikke kan gå 10.000 skridt på grund af arbejdsforpligtelser eller deres familier, tror at de ikke kan bruge skridt til deres fordel. Alt du skal gøre er, at se på, hvor mange skridt du i gennemsnit har gået de seneste to-tre måneder."

"Hvis du har gået 2.000 skridt, så gå  4.000 skridt. Hvis du har gået 5.000 skridt, så gå 7.000 skridt. Dette vil gavne dig enormt meget. Du behøver ikke at tage 10.000 skridt."

Hertil kommer han med et råd om, at du skal spise mere protein, hvis du ønsker at tabe dig.

"Få protein på tallerkenen ved hvert måltid. Hvis du gør det, vil du være meget tæt på at nå dine mål. Hvorfor? Fordi protein undertrykker sulthormonet ghrelin," siger han.

"Hvis du er mindre sulten, så kommer du til at spise mindre. Ikke nok med det, men din krop forbrænder faktisk flere kalorier ved at fordøje protein sammenlignet med kulhydrater og fedt."

Dernæst kommer han med en anbefaling om at drikke mere vand i løbet af dagen. Det er nemlig med til at holde dig mæt.

"Sigt efter omkring to liter om dagen. Dette vil holde dig mæt, men også forbedre dit generelle helbred, så du får det bedre. Sandsynligvis vil det også betyde, at du bevæger dig mere og derfor forbrænder flere kalorier," siger han.

Hans sidste tip er, at man følger ham på de sociale medier. På den måde får man altid den seneste viden om kost og motion, som man kan bruge til sit vægttab.

"Jeg giver masser af gratis råd. Folk sender mig beskeder og siger, at de taber sig bare ved at følge mine sociale medier. Du kan uddanne dig selv gratis. Alt du skal gøre er at trykke på følg-knappen," forklarer han.

"Hvis du bare gør disse fire ting, vil jeg vædde på, at de fleste af jer vil tabe jer og begynde at få det meget bedre. Du behøver ikke at komplicere tingene for meget. Det kan være så enkelt som det."

Anbefalet til dig