Magnus Heunicke kommer med bøn til danskerne

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Nu lyder der en melding fra Sundhedsminister Magnus Heunicke (S).

Det er ikke mange dage siden, at der sidst var pressemøde om coronasituationen.

Smittetallene stiger, vi har igen mundbind på mange steder i det offentlige rum - og coronapasset er også igen en fast del af vores hverdag.

Men selvom danskerne igen mærker coronapandemien og dens begrænsninger - så mener sundhedsminister Magnus Heunicke, at der er god grund til at være positiv. 

Kommer med bøn

Det deler han i et opslag på Facebook. 

"Der er lys forude, selv om vi er inde i en hård vinter. Vores våben mod virus er stærke og vil vise sig effektive, også mod omikron-varianten.Vi fortsætter vores forsinkelsesstrategi mod den nye variant, og vores danske vaccinationsprogram, stærke smitteopsporing, omfattende testning og genomsekventering, vores bioanalytikere og forskere, vores digitale infrastruktur, den store kommunikationsindsats om retningslinjer, alt vores dygtige personale hjælper os med at lykkes med den opgave," lyder det fra sundhedsministeren, der også har en bøn:

 

"Og til alle andre: Hjælp os med at komme igennem vinteren som åbent samfund med relativt få restriktioner, følg anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne og frem for alt: Støt op om det danske vaccinationsprogram, hvor vi er meget tæt på 90 procent af den voksne befolkning. Vi fortsætter indsatsen. Sammen kan vi godt det her. Endnu en gang," lyder det.