Nye symptomer: Måske har du allerede haft corona?

Sundhed
Foto: Shutterstock
Rigtig mange patienter deler deres symptomer med andre. Flere af disse symptomer er nye, men kendetegner alligevel den nye sygdom.

Mest læste i dag

Vi har lavet omkring en måned med et lukket land. Coronavirus er ved at være en del af vores hverdag, men alligevel er sygdommen stadig ny. Mange nye symptomer på coronavirus popper op hist og her. Både lægmand og eksperter bliver klogere på de symptomer, som vi skal være opmærksomme på. 

I starten var det hoste, feber, vejrtrækningsproblemer og muskelsmerter, men siden har flere nye symptomer meldt sig afhængigt af, hvor hårdt ramt man er af sygdommen. 

Røde øjne, tab af smag og lugt og andet kom frem for 14 dages tid siden, og nu er det så tid til at uvidde sit symptombekendtskab. ronavirussen.

Snurrende fornemmelser i huden

Særligt på Twitter er folk gode til at dele sine symptomer, og her er der flere, der skriver, at sygdommen særligt tog fart efter de oplevede en snurrende fornemmelse i kroppen. På det sociale medie er flere enige om, at det netop er et af de kendetegn, der er på at virussen har sat sig i kroppen.

"Wow. Jeg troede, at den snurrende fornemmelse var en del af min fantasi. Der er så mange underlige symptomer med denne sygdom, og det lader ikke til, at den er overstået lige så hurtigt som andre sygdomme. Det er helt sikkert ikke ‘bare’ en influenza," skriver en bruger på Twitter.

Om den snurrende fornemmelse i huden bliver en integreret del af de symptombeskrivelser, som lægges ud til offentligheden er endnu uvist. De fleste symptomer, der er kommet på listen siden sygdommens start, er symptomer som er forholdsvis lette at beskrive. 

En snurrende fornemmelse i huden er måske lidt uklar. Men måske har du haft det lidt underligt og har haft snurrende hud? Hvis du har, så har du måske haft coronavirus. 

 

 

Anbefalet til dig