"Vild med dans"-stjerne deler ærlige tanker

23/2/23 14:11

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
Cecilie Schmeichel deler sine ærlige tanker på sociale medier.

"Æ R L I G E - T A N K E R"

Sådan indleder Cecilie Schmeichel, der var med i sidste års udgave af "Vild med dans", et opslag på Instagram.

"Jeg er vokset op med andres holdninger til mig. Og det har naturligvis satte nogle spor i mig. Først og fremmest, er dette ikke et medlidenheds post, og må endelig ikke opfattes sådan. Dette er en post om de mentale år der altid ville kunne mærkes, på trods af udvikling, træning og erfaring," fortsætter hun.

Cecilie Schmeichel deltager i mange forskellige events. Så sent som i dag var hun til et event, hvor alle deltagere skulle træne og runde af i saunagrus, og det fik tankerne til at rulle hos den 32-årige influencer.

"Min første tanke da der stod “husk badetøj” på invitationen, var “F*ck”. Jeg så gæstelisten over de mange smukke kvinder, og tænkte hvad mon de andre tænker, når jeg træder ud i en badedragt.. så rullede tankerne på: Jeg kan ikke bare sidde normalt.. Jeg skal huske at bukke bene så de ikke ser for store ud.. Jeg skal sætte mig op af en væg, så kan de ikke se min ryg.. Læg babserne rigtigt i badedragten.. Tanker tanker tanker.." skriver hun.

"Alle sammen ord og sætninger som kommer fra en fortid. Som kommer fra en tid, hvor jeg ikke var ligeglad. Hvor jeg ikke havde født børn, hvor jeg ikke elskede min krop og hvor jeg var ung. Lige meget hvad, vil de altid dukke op, og derfor er det en proces," tilføjer hun.

Med det vil influenceren frem til, at det er op til en selv, hvad man gør med disse tanker.

"Du har magten, og ingen andre," slutter hun efterfulgt af hasttags som #bodypositivity og #stopmobning.

Se det fine og meget ærlige opslag herunder.

I kommentarfeltet er der flere af hendes følgere, der roser og ikke mindst takker hende for at dele de tanker, millioner af kvinder går og gemmer på.

"Tak fordi du gør os almindelige mennesker med former, helt menneskelige," skriver en bruger.

"Jeg elsker at følge dig, fordi du inspirerer mig og får mig til at tro på at alle kroppe er gode kroppe. Også selvom du selv fortsat kan rammes af tanker," lyder det fra en anden.

"Tak for at du er med til nedbryde skam og tabuer!!," skriver en tredje bruger.