Virussen har smittet 117 siden mandag: Nye tal går den forkerte vej

24/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Antallet af smittede stiger. Foto: Shutterstock
Siden i går er 117 flere blevet bekræftet smittede.

Mest læste i dag

Mandag fortalte statminister Mette Frederiksen (S) danskerne, at de måtte forberede sig på at de skal lave med virus-restriktionerne i længere tid, fordi smitten skal hindres yderligere. Tirsdag ser man hvorfor. 

Dagens aktuelle tal fra Sundhedsstyrelsen viser, at antallet af smittede personer i Danmark endnu en gang stiger. Det samme gør sig gældende andre steder i Rigsfællesskabet. Både på Færøerne og Grønland er flere blevet bekræftet smittet siden i går. 

1.577. Så mange personer i Danmark er nu smittet af coronavirussen. Mandag formiddag var det tal 1.450. Det steg til 1.460 i løbet af dagen. Tirsdag er der dog tale om, at 117 flere danskere er blevet bekræftet smittet siden i går. Indtil videre er 24 personer, som har været smittet med corona, døde i Danmark.

Samtidig stiger presset på hospitalerne. Tirsdag viste nye tal, at 254 corona-patienter indlagte på danske sygehuse og hospitaler. Ud af disse befinder 55 sig på en intesivafdeling. 

Flere smittede 

Sundhedssstyrelsen holder også øje med corona-situationen i andre dele af Rigsfællesskabet. Her har virussen også fået fat. 

På Færøerne er 122 personer nu bekræftet smittet af coronavirus. Det tal er gået op siden mandag formiddag. Her befandt der sig 118 smittede på øerne. Siden i går er antallet af smittede på Grønland fordoblet. Mandag formiddag var to personer bekræftet smittet. Tirsdag er det tal fire. 

Heldigvis er ingen smittede på hverken Færøerne eller Grønland døde som følge af coronavirus. 

 

Anbefalet til dig