Advarer brugere om ny opdatering: Lader dine venner se alt på din skærm

Af: Ida Hansson

|

18/08/2023

Tech
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du har denne app på din telefon, så skal du måste være lidt ekstra opmærksom i fremtiden.

Mest læste i dag

Det med at kunne dele sin skærm med en anden type device- som for eksempel din TV eller computer har gjort mange ting lettere.

Det gør blandt andet at du kan smide billederne på mobilen op på en storskærm i en rasende fart, eller at du kan se en DVD via din computer, og vise det på fjernsynet.

Dine WhatsApp-venner vil snart være i stand til at se alt, hvad der er på din smartphone eller bærbare computers skærm, men det er faktisk ikke så skræmmende, som det måske lyder.

Den store 'Skærmdeling'-opdatering er rettet mod at lade brugere vise venner uddrag fra websteder, de browser på, dokumenter, de arbejder på, eller hvordan de får adgang til funktioner på en enhed.

Det er dybest set en funktionalitet, som mange videoapps som Zoom og Google Meet allerede tilbyder. Det skriver Mirror.

"Uanset om du deler dokumenter til arbejde, gennemser billeder med familien, planlægger en ferie eller shopper online med venner eller bare hjælper bedsteforældre med teknisk support - skærmdeling giver dig mulighed for at dele en live visning af din skærm under opkaldet," uddybede WhatsApp i et indlæg på sin blog.

Så snart opdateringen rulles ud i de kommende uger, vil brugerne se et 'Del'-ikon i appen. Når de har trykket, får de mulighed for at dele en specifik applikation eller hele deres skærm.

Det lyder ret brugbart, bare sørg for, at du har gemt det, du ikke vil have, at andre skal se, før du trykker på den Del-indstilling, ellers kan tingene måske blive en smule pinlige.

Nyheden om denne opdatering kommer i kølvandet på, at WhatsApp også for nylig udrullede en ny mulighed for Instant Video Message.

Dette lader dig optage 60 sekunders film, som derefter kan deles direkte fra appen – lidt ligesom den populære stemmeoptagelsesfunktion.

"Talebeskeder på WhatsApp har ændret den måde, folk kommunikerer på ved at give en hurtig og sikker måde at dele din stemme på. Vi er glade for at kunne bygge videre på denne funktion med nye øjeblikkelige videobeskeder. Nu kan du optage og dele korte personlige videoer direkte i chatten ", forklarede WhatsApp.

Alle disse opgraderinger skulle snart være tilgængelige på iPhone og Android.

Anbefalet til dig