Derfor skal I vælge en cloudbaseret IT-løsning med Microsoft Azure

Af: Kasper

|

18/01/2019

Hvordan er jeres IT-systemer? Fungerer de som de skal eller er der plads til forbedring? Hvis I endnu ikke kender Microsoft Azure, så er der god grund til at læse videre.

Lige nu læser andre også

Det er nemlig en cloudbaseret IT-løsning, som kan bruges uanset hvor stor jeres virksomhed er. Det er altså en tjeneste, hvor alle systemer hostes på Microsofts dataservere fremfor jeres egne. Her kan I stole på, at sikkerheden er i top samtidig med, at I får mange andre fordele. Hvis I gør brug af Microsoft Azure skal I altså ikke længere tænke på backup af data eller investering i dyre servere.

Hvorfor Microsoft Azure?

Der er flere fordele ved at bruge Microsoft Azure. En af dem er, at I ikke betaler for ressourcer, som I ikke bruger. I skal altså ikke betale for en standardløsning, som ikke passer til jeres virksomhed, men får i stedet en skræddersyet løsning, så I ikke betaler for noget, som I ikke har brug for.

Derudover har I den mulighed, at I løbende kan få tilpasset det efter jeres virksomheds behov. Hvis I er en sæsonbetonet virksomhed eller bare har mere travlt i en enkelt periode, så tilpasses løsningen til dette. Det betyder også, at hvis I vækster, så skal I ikke tænke på at investere i mere plads på nye servere. Her tilpasses løsningen blot så den passer til jer. Dernæst kommer der større fleksibilitet i systemerne. Systemerne arbejder nemlig sammen og alle data kan altid tilgås fra alle lokationer.

Vil I høre mere?

Hvis I gerne vil høre mere om Microsoft Azure og om muligheden for at flytte jeres forretning i skyen, så læs mere her. Elbek Vejrup tilbyder netop denne løsning. Lige netop Elbek Vejrup er nomineret til Microsoft partner i 2019, så I kan stole på, at de ved hvad de snakker om. Derfor kan de med sikkerhed også hjælpe jer uanset hvilke spørgsmål I må have.

Anbefalet til dig