Google Maps får spændende opdatering: Nu bliver denne funktion tilgængelig

Af: Mie M.B

|

08/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den nye feature er allerede kendt på Android telefoner

Mest læste i dag

En funktion, som har været en del af Google Maps på iOS i årevis, kommer nu endelig til Android. Hvis du bruger Google Maps til navigation, vil du snart bemærke, at aktuelle vejrinformationer er inkluderet. Funktionen er ikke på alle enheder endnu, men den er på vej. Det skriver Zdnet.

I Google Maps-appen vises nu en lille boks i øverste venstre hjørne af skærmen, samme sted som man finder info om ting som restauranter, parker og benzin. Boksen viser den aktuelle temperatur, luftkvalitet og vejrforhold. Hvis der forventes dårligt vejr, såsom regn, vises også et anslået tidspunkt.

Hvis du trykker på boksen, popper flere oplysninger frem, herunder højeste og laveste temperatur for dagen, en 12-timers prognose og en "Føles som"-temperatur. Ved at trykke på luftkvalitetsinformationen vises et overordnet kort over det omkringliggende område samt vejledning til udendørs aktiviteter.

Når du bevæger dig rundt på kortet, opdateres vejr knappen for at afspejle data for det område, du ser på. Hvis du vælger noget på kortet eller placerer en nål, forsvinder knappen.

Vejr på Google Maps er gradvist blevet udrullet til Android-brugere i løbet af de sidste par måneder, men det er tilgængeligt i en meget større skala i dag. Du skal have den seneste version af app'en for at få fat i vejr-knappen.

Maps har på det seneste været i fokus for Google. Så sent som sidste uge annoncerede Google, at Maps desuden ville få et AI-boost.

Anbefalet til dig