Milliardinvestering: Kæmpe virksomhed vil skabe 3000 nye jobs

Tech
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Amazon har planer om at skabe en masse nye jobs.

Mest læste i dag

Amazon har peget på afdelingen i Frankrig som stedet for sin nyeste milliardindsprøjtning. Med et løfte om at pumpe 9 milliarder kroner ind i det franske marked, har Amazon annonceret planer om at skabe 3.000 nye jobs. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Amazons engagement blev offentliggjort ved det årlige "Choose France" event, der derved signalerer selskabets tiltro og engagement i det franske marked. 

Med et fokus på at forstærke cloud-infrastrukturen til at understøtte lokale AI-virksomheder som Mistral og Poolside, positionerer Amazon sig som en gigant indenfor teknologisk innovation i Frankrig.

Siden 2010 har Amazon allerede investeret over 150 milliarder kroner i afdelingen i Frankrig, og med over 22.000 ansatte i den franske afdeling, er selskabets aftryk tydeligt. 

"Disse 3.000 nye jobs er en tilføjelse til de 2.000, vi allerede har annonceret for 2024," fortæller Frédéric Duval, landechef for Amazon Frankrig.

Men Amazons ambitioner stopper ikke her. En del af investeringen vil også gå til udvidelse af selskabets logistiknetværk. 

Med mere end 35 logistikfaciliteter spredt over hele Frankrig, sigter Amazon mod at forbedre leveringshastigheden og reducere CO2-udledningen, hvilket underbygger en større global trend om miljøbevidsthed i techindustrien.

I en verden, hvor konkurrencen blandt techgiganterne er skærpet, har Amazon formået at cementere sin tilstedeværelse i Frankrig som et tydeligt tegn på selskabets langsigtede vision og strategi. 

Anbefalet til dig