Spar på strømmen på din Iphone: Denne skærmindstilling bør du altid have slået fra

Af: Ida Hansson

|

02/01/2023

Tech
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er procenter at spare, hvid du altid har denne indstilling slået fra.

Mest læste i dag

Hvor ofte tænker du på din telefons skærmindstillinger? Hvis dit svar er "åh, næsten aldrig", er du langt fra alene, men du går også glip af en mulighed for at bevare dit iPhone-batteri og holde det opladet i længere perioder ad gangen.

Der er især én skærmindstilling, som tekniske eksperter siger, er smart at ændre af hensyn til dit batteri.

Når du tager eller flytter din iPhone, tænder Raise to Wake-funktionen skærmen, så du øjeblikkeligt kan tjekke advarsler eller få adgang til andre funktioner.

Det lyder bekvemt - og det er det. Men Raise to Wake er også en skærmmulighed, som teknologichef og IT-ekspert Alaa Nageda anbefaler altid at have slukket for at spare på din iPhones batteri. Det skriver Yahoo.com.

"Selv om den er praktisk, kan Raise to Wake-funktionen tømme din iPhones batteri, da skærmen er en af ​​de mest strømkrævende komponenter på telefonen," sagde Alaa Nageda.

"At deaktivere denne funktion vil hjælpe med at spare batterilevetid, især hvis du ikke bruger din iPhone regelmæssigt og ikke behøver at se advarsler med det samme," fortsatte han.

Tech Expert Harrison Acha, administrerende direktør hos Primegatedigital, er også enig i, at indstillingen Raise to Wake-skærm dræner din telefons batteri og hellere vbør være slået fra.

"Denne indstilling gør det muligt for din iPhones skærm at tænde og vise meddelelser, når du løfter din telefon eller flytter den på en bestemt måde. Selvom dette kan være praktisk, kan det også dræne dit batteri ved konstant at tænde og slukke for skærmen," sagde Harrison Acha.

For at deaktivere funktionen skal du gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke og skifte kontakten ved siden af ​​"Raise to Wake" til den slukkede position.

Det vil tage et par ekstra sekunder at låse din telefon op med ansigts-id eller en adgangskode, når du er klar til at bruge den, men mængden af ​​batteristrøm, du sparer, vil veje op for det.

Anbefalet til dig