Efter ny opdatering: Nu kan du læse slettede beskeder på iPhone

27/11/22 10:57

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En ny opdatering til iPhone har gjort det muligt at læse og gendanne slettede beskeder.

Apple har for nylig udsendt en ny opdatering, der indeholder en helt særlig funktion. Installerer man denne opdatering på sin enhed, vil man nemlig kunne både gendanne og læse slettede beskeder.

Det vil være muligt at gendanne enhver besked, der er blevet slettet for mindre end 30 dage siden.

Såfremt en besked er blevet slettet for mere end 30 dage siden, er det dog ikke muligt at gendanne den. Derimod vil den være slette og væk for evigt.

Du skal desuden ikke være bekymret for, hvorvidt det er vanskeligt at gendanne slettede besked. Det er nemlig ganske nemt at gøre dette.

Først og fremmest skal du dog sikre, at du faktisk har installeret den nye opdatering på din iPhone. Funktionen er nemlig kun tilgængelig på enheder, der har installeret iOS 16.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har opdateret din iPhone til den seneste version, skal du blot følge denne sti: Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering.

Når du har sikret, at du har installeret iOS 16 på din enhed, skal du åbne appen 'Beskeder'.

Her skal du trykke på 'Rediger' i øverste venstre hjørne, hvorefter en menu dukker op. I denne menu skal du vælge det punkt, der hedder 'Vis slettet for nylig'.

Når du klikker på dette punkt, vil du blive præsenteret for alle de beskeder, der er blevet slettet indenfor den seneste måned.

Til højre for hvert navn eller nummer, du har skrevet med, vil du også blive præsenteret for en udløbsdato. Her kan du derfor holde øje med, hvornår beskederne vil blive slettet for evigt.

Hvis du tror, at du kan få brug for at læse beskederne igen, og udløbsdatoen nærmer sig, er det en god idé at få dem gendannet.

Desuden er der også mulighed for at nulstille udløbsdatoen. Dette kan du gøre ved at gendanne en eller flere beskeder, for derefter at slette den eller dem igen.

For at gendanne en besked eller samtale, skal du blot trykke på den og dernæst trykke på 'Gendan' i nederste højre hjørne. Der er også knapper, der hedder 'Slet alle' eller 'Gendan alle', som du kan benytte dig.

Hvis du ikke bliver præsenteret for det punkt, der hedder 'Vis slettet for nylig', skyldes det, at du ikke har slettet beskeder inden for de seneste 30 dage.