Facebook melder ud: Fjerner like-funktion

Teknologi
Foto: Shutterstock
Nu er der store ændringer på vej til brugerne på Facebook.

Mest læste i dag

Hvis du har en side på Facebook, vil du inden for den nærmeste fremtid, komme til at bemærke en større ændring. Nu bliver like-knappen nemlig fjernet mange steder på det yderst populære sociale medie. Det rapporterer Tweak.

Facebook melder nemlig at de er i gang med, at relancere deres "sider" på Facebook, og det kommer til at få stor betydning for mange mennesker. Blandt andet medier, virksomheder og andre, der har en side herpå. 

Funktionen bliver fjernet

Når du går ind på en tilfældigvis Facebook-side, lad os i dette tilfælde sige Nyheder24.dk, så vil du lige nu kunne vælge at like siden. Denne funktion vil i den nærmeste fremtid blive fjernet, og du vil således ikke længere kunne like Nyheder.dk eller andre sider på Facebook.

Til gengæld så vil du kunne "følge" siden, og dermed vil Facebook måle Facebook-sider på følgere i stedet for, hvor mange der har liket siden.

Det er Facebook selv, der har meldt ud om de nye ændringer. Det bliver ikke blot like-knappen der fjernes, men hele designet af Facebook-sider, kommer til at ændre sig.

Facebook vil blandt andet også lave et dedikeret nyhedsfeed, hvilket umiddelbart skulle gøre det lettere som Facebook-bruger at få serveret nyheder fra medier rundt omkring i verdenen.

 

 

 

Anbefalet til dig