Google Maps lancerer ny funktion: Disse telefoner kan nu få den

Af: Lucas Andreas

|

11/07/2024

Funktionen kommer nu også til iPhone.

Lige nu læser andre også

En kærkommen opdatering vil snart komme til iPhone versionen af Google Maps.

Google Maps er ved at introducere en ny funktion til iPhone og Apple CarPlay, som skal hjælpe bilister med at overholde hastighedsgrænserne.

Det skriver ITavisen.

Funktionen, der har været tilgængelig på Android siden 2019, omfatter hastighedsmålere og hastighedsgrænser og er nu ved at blive udrullet globalt til iPhone-brugere. Dette tiltag er en del af Googles bestræbelser på at forbedre køresikkerheden ved hjælp af teknologi.

Ifølge TechCrunch viser Google Maps nu køretøjets hastighed i enten miles eller kilometer i timen alt afhængigt af regionen, hvor man starter navigationen.

Dog understreger Google, at hastighedsmålerne i appen kun bør bruges til informationsformål, og at føreren fortsat skal holde øje med bilens indbyggede speedometer for den præcise hastighed.

Sådan aktiverer du funktionen

For at aktivere den nye funktion skal brugerne gå til deres profil i Google Maps-appen, vælge indstillinger, gå til navigationsindstillinger og derefter slå speedometeret til under "Køremuligheder."

Funktionen er designet til at være enkel og brugervenlig, så bilister nemt kan holde sig opdateret med deres hastighed.

En ekstra fordel ved hastighedsbegrænsningsfunktionen er, at den advarer brugerne, hvis de kører for stærkt. Hvis denne funktion er tilgængelig i ens område, skifter hastighedsindikatoren farve, når man overskrider hastighedsgrænsen, hvilket giver en visuel advarsel om at sænke farten.

Anbefalet til dig