I september sker det: Lækkede oplysninger afslører stor ændring for iPhones

28/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Nedtællingen er begyndt.

Mest læste i dag

Med lanceringen af en ny iPhone kommer der altid en masse nyt fra Apple, og den kommende iPhone 15-lancering er ingen undtagelse. 

En af de mest markante ændringer ved Apples udgivelse af den nye iPhone er overgangen til USB-C opladningskabler.

Allerede i oktober sidste år bekræftede Apples vicepræsidenter, at USB-C ville være fremtiden for iPhones, men den melding blev taget imod med blandede følelser, og flere Apple-brugere var triste over dette. 

Det skriver Lad Bible.

Grundet nye EU-regler ser fremtiden mørk ud for Apples koniske USB Lightning-kabel.

I 2022 annoncerede Europa-Parlamentet sin beslutning om at pålægge brugen af USB-C opladningsporte på ‘alle mobiltelefoner, tablets og kameraer i EU’. 

Dette tiltag er taget for at minimere besværet for forbrugerne og reducere elektronisk affald.

Mens Apple-entusiaster forventer den officielle afsløring af iPhone 15 næste måned, er der allerede rygter om USB-C opladningsport. 

Ifølge rapporter vil iPhone 15 komme med en USB-C opladningsport og et USB 2.0 kabel i æsken, der tilbyder en dataoverførselshastighed på 480 megabit per sekund. 

Dette er noget langsommere end de eksisterende Thunderbolt-porte på iPad Pro, der understøtter op til 40 gigabytes per sekund.

Lækkede oplysninger antyder dog også, at iPhone 15 vil understøtte opladningshastigheder på op til 35W, hvilket er en betydelig forbedring i forhold til den nuværende iPhone 14, der kun har en opladningshastighed på 20W. 

Dette betyder, at du kan forvente at have din iPhone 15 fuldt opladet på blot omkring en time. 

Og der er endda rygter om, at iPhone 15 Pro-modellerne vil kunne prale med imponerende dataoverførselshastigheder på mindst 40 gigabytes i sekundet.

Anbefalet til dig