Kvinde overlever fatalt biluheld: Hvem hendes "redningsmand" er, efterlader alle chokeret

19/09/2023

Nicolai Haugsted

Foto: San Bernardino County Fire/Facebook
Kvinden kan takke politi, ambulancereddere - og noget helt tredje.

Mest læste i dag

Et nødhold fra San Bernardino County Fire Department blev kaldt til stedet på Highway 18, nord for 40th Street i byen San Bernardino, efter at kvindens køretøj blev fundet ved siden af vejen.

Billeder fra stedet viste hendes bil, der lå på siden nederst på bakken, sandsynligvis efter at hun var kørt ud over vejen og rullet ned.

I et opslag på Facebook forklarede brandvæsenet, at kvinden sandsynligvis havde været i den strandende bil hele natten, efter at hun var afgået fra en familiefest aftenen før.

Familien blev bekymret, da de ikke hørte fra hende næste morgen. Derfor besluttede de sig for at bruge "Find My iPhone"-funktionen til at spore hendes telefon og finde hendes præcise placering.

De formåede at finde frem til vejen og ringede 911, da de så hendes bil nede på den 60-meter dybe skrænt.

Redningsarbejdere tog sig ned ad skrænten for at nå bilen og fandt kvinden inde i den med alvorlige skader.

Men metoden der blev brugt for at finde frem til den stakkels kvinde, er hvad der især er værd at bide mærke i, skriver Unilad.

Foto: San Bernardino County Fire/Facebook

Telefon-appen "Find my iPhone" var med at redde kvinden, der var involveret i en bilulykke og var endt over 60 meter nede fra vejen.

"Find My iPhone"-funktionen har længe været en redningsbøje for alle med en tendens til at miste deres ejendele. Den giver Apple-brugere mulighed for at bruge appen til at finde deres manglende enhed og endda se præcis, hvor langt væk den er.

Normalt bruger brugerne appen til at genforenes med deres telefoner, men denne uge tillod den en familie at blive genforenet med deres elskede.

I et Facebook-opslag blev det beskrevet, hvordan førstehjælp blev iværksat, mens andre redningsfolk opsatte et reb-system, der kunne bruges til at løfte føreren og nødpersonale tilbage til vejen.

Da hun blev reddet til sikkerhed, blev bilens fører ført til en ambulance og transporteret til et lokalt traumacenter for behandling.

Både brandvæsenet og familiemedlemmer er blevet rost for deres handlinger efter ulykken.

"Tak til førstehjælperne for at få hende ud i sikkerhed. Tak til hendes FAMILIEMEDLEMMER for deres flid og for at finde hende. Alt for mange gange bliver folk ikke fundet, før det er for sent at redde deres liv." skrev en lettet bruger.

"Find My"-appen kan bruges til at finde den aktuelle placering af enheder, der er online, og den seneste kendte placering af enheder, der siden er blevet offline

Anbefalet til dig