Nu forlyder det, at Samsung gør det samme som Google og Apple

Af: Lucas Andreas

|

05/07/2024

Teknologi
Foto: Sybillla / Shutterstock.com
Foto: Sybillla / Shutterstock.com
Samsung tager nu et skridt i den anden retning.

Lige nu læser andre også

Når danskerne kan købe nye telefoner, falder valget ofte på en af de tre mastodonter Apple, Google og Samsung.

Selvom, at de tre har forskellige telefoner og kendetegn, er der dog en ting, de er fælles om; at ville tilfredsstille kunderne og tilgodese deres ønsker.

Derfor ser Samsung nu ud til at gå ned ad en sti, som Apple og Google allerede har fulgt.

Samsung ser ud til at foretage ændringer i deres kommende Galaxy S25-serie ved at droppe Plus-modellen og fokusere på Galaxy S25 og S25 Ultra.

Det skriver det norske ITavisen.

Trækket kommer i kølvandet på lignende ændringer fra Apple og Google, som begge har justeret deres produktlinjer.

Ifølge oplysninger fra Androidheadlines.com, er der i Samsungs database fundet detaljer om de nye enheder, herunder Galaxy S25 og Galaxy S25 Ultra, men ingen S25+.

Det kunne altså meget vel tyde på, at Plus-modellen er blevet fjernet fra sortimentet. Mens kilden ikke er verificeret, styrker adgangen til en IMEI-database troværdigheden af påstanden, som også synes sandsynlig taget konkurrenternes beslutninger i betragtning.

Galaxy S25 og S25 Ultra modellerne er identificeret med specifikke koder i databasen. Galaxy S25 optræder som SM-S931B/DS, mens S25 Ultra er noteret som SM-S938B, SM-S938U, SM-S938N og SM-S9380, hvor "B" står for global, "U" for USA og "N" for Sydkorea.

Håber på salg af anden model

Ændringen kan samtidig være en strategi fra Samsung for at øge salget af deres mere avancerede Ultra-model. Efter lanceringen af Galaxy S24-serien oplevede Samsung en betydelig stigning i forudbestillinger sammenlignet med den tidligere model, hvor over 65 procent af kunderne valgte premium-varianten, Galaxy S24 Ultra.

Sådan skrev Samsung dengang i en pressemeddelelse.

Det bliver spændende at se, om det bliver en realitet, og hvordan markedet i så fald reagerer på ændringerne.

Anbefalet til dig