Samsung Galaxy S20 Ultra byder på et 2020 med nye muligheder

Af: Kasper

|

02/03/2020

I dag kender vi særligt tre tech-giganter, der leverer smartphones i takt med teknologiens rivende udvikling. Apple, Huawei og Samsung ligger og kæmper med hinanden om pladsen som forbrugerens foretrukne brand inden for smartphones.

Mest læste i dag

Sponsoreret indhold

Og i år byder Samsung på en helt ny topmodel, nemlig Samsung Galaxy S20 Ultra.

Men hvad kan Samsung Galaxy S20 Ultra helt præcist byde på? Det kan du læse meget mere om i denne artikel. Vi giver dig et udpluk af de vigtigste funktioner og features i den nye smartphone.

Forevig gode øjeblikke med professionel billedkvalitet

Det første, vi er nødt til at fremhæve i den nye Galaxy S20 Ultra fra Samsung, er det revolutionerende kamera. Indtil nu har producenter inden for smartphones formået at levere et kamera med et tocifret antal af MP. Samsung har taget os til et helt nyt niveau med Samsung Galaxy S20 Ultras kamera, der byder på intet mindre end 108 MP.

Men det er ikke kun antallet af pixels, der er særligt ved Samsung Galaxy S20 Ultras kamerafunktion. Du får ligeledes mulighed for at lege med zoom-effekten. Benyt dig af 100 x zoom, 3 x hybrid optisk zoom og 30 x knivskarp zoom.

Også videokvaliteten er helt i top. I stedet for den efterhånden klassiske 4K-kvalitet kan du her nyde godt af hele 8K. Film dine favoritklip, og få den fulde effekt med den avancerede AI stabilisator i kameraet.

Et velkendt design i Samsung S20 Ultra

Designet er heller ikke noget, der er blevet nedprioriteret i Samsung Galaxy S20 Ultra. Dog kan vi trække paralleller til de nyere iPhones, idet Samsung også har gjort brug af en glimrende infinity-skærm. Samsung Galaxy S20 Ultra byder på en 6,9” stor skærm med Quad HF+ 511 ppi-kvalitet.

Den intelligente skærm tillader dig at anvende fingeraftrykslæser på hele skærmen. Du kan også låse den op med ansigtsgodkendelse, der virkelig sætter skub i brugervenligheden.

Samsung Galaxy S20 Ultra kommer i et stilrent og stramt design. Du finder den i to forskellige farvenuancer, Cosmic Grey og Cosmic Black. Dermed er der ikke smæk på farverne, men i stedet på et klassisk og stilet look.

Prisen er et minus

Der er ikke meget dårligt at sige om Samsung Galaxy S20 Ultra, og lever Samsung op til den forventede kvalitet, kan det blive et hit i 2020. Prisen er i den høje ende, og du skal forvente at slippe 10.000 kroner for din nye Samsung S20 Ultra. Men du kan derimod glæde dig til lækre features, der aldrig er set før. Du får blandt andet surround sound, batterideling med dit ur eller en anden Samsung smartphone og mulighed for at gøre brug af en 5G-forbindelse.

Med en så hurtig forbindelse bliver det intet problem at streame dine yndlingsserier direkte på din Samsung Galaxy S20 Ultra. Skærmens kvalitet vil give dig en biografoplevelse, og dermed får du ikke blot en smartphone – men også et professionelt kamera og et mobilt fjernsyn.

Anbefalet til dig