Razorbacks maskot skal hedde Preben

Triangle Razorbacks
Preben vandt over andre navne som Hoggy, Pumbaa og Ronny Razor.
Vejles stemme er blevet hørt. Triangle Razorbacks' maskot skal hedde Preben. Maskotten bliver dermed opkaldt efter Preben Steen Nielsen, der for små to år siden lovede 10.000 kroner til de forældre, der ville navngive deres barn Preben.

Lige nu læser andre også

I dag klokken 11.00 blev resultatet af afstemningen om navnet til Triangle Razorbacks maskot offentliggjort.

"Det startede lidt som en spøg, da Preben foreslog navnet til afstemningen. Vi tænkte først, at det var en sjov outsider. Men som afstemningen kørte, så vi, at et overvejende flertal kunne lide ideen. Jeg vil gå så langt som til at sige, at vi elsker navnet Preben og selvfølgelig skal vores maskot hedde det," fortæller Kostas Panayotis, der er sponsoransvarlig for Triangle Razorbacks. 

Der var reelt aldrig tvivl om, at maskotten skulle hedde Preben. På klubbens Facebookafsteming stak navnet Preben hurtigt af, og det endelige resultat glæder Preben Steen Nielsen. "Det er efterhånden to år siden, jeg udlovede dusøren på mit smukke navn. At det nu er blevet så populært, at Triangle Razorbacks maskot navngives Preben, er helt igennem fantastisk!” 

Kristi Himmelfartsdag torsdag den 10. maj kl. 16.45 spiller Triangle Razorbacks mod Søllerød Gold Diggers, og det bliver dermed Prebens første officielle opgave, men ifølge Kostas Panayotis mangler der lige en enkelt ting. "Vi mangler lige en sponsor, der slår til og vil have sit logo på Prebens spillertrøje. Men det bliver ikke billigt," griner han. 

Kampsponsoren er Vejle Kommune - det betyder GRATIS entre for alle under 18 år.

Anbefalet til dig