Vildsvinene fra Vejle møder ubesejrede Copenhagen Towers i amerikansk fodbold brag lørdag

30/08/2019

Christian Granhøj Skouboe

Triangle Razorbacks i aktion ved en tidligere kamp. Foto: SBC Photos / Triangle Razorbacks
Lørdag bliver Vejle Atletik Stadion kulissen for et brag af en amerikansk fodboldkamp mellem de lokale Triangle Razorbacks og gæsterne fra Copenhagen Towers. Begge er i blandt de førende hold i Danmark.

Mest læste i dag

Når kampen mellem Vejles egne Razorbacks og de tårnhøje københavnere lørdag er der meget på spil. Sidste Vejle var i ilden måtte Triangle Razorbacks tage til takke med et nederlag mod AaB 89'ers, mens Copenhagen Towers stadigvæk har et nederlag til gode i denne sæson. Så er publikum til lørdagens kamp kan se frem til et spændende opgør imellem to mandskaber, der er sultne efter at lave point.

Det er også forventningen hos Vildsvinenes head coach: 

"Towers er et meget stærkt hold som ikke har nogen tydelige svagheder og Anton Witmeur er en meget farlig running back, som kan score hver gang han rører bolden. Vi har også stærke playmakers - især Niko Lester som har scoret over 20 touchdowns i år - så jeg forventer en kamp med mange point," siger Peter Nicolajsen, der er head coach hos Triangle Razorbacks, inden han fortsætter: 

"Vores defense er også ivrige efter at bevise at de har niveauet til at hamle op med de bedste angreb i Danmark efter at have lukket alt for mange point ind sidste uge."

Triangle Razorbacks Cheerleaders vil sørge for god stemning til lørdagens opgør. Foto: SBC Photos / Triangle Razorbacks

 

Begge hold spiller for at vinde

Både Triangle Razorbacks og Copenhagen Towers har sikret deres pladser i slutspillet om årets Mermaid Bowl gennem gode præstationer i sæsonen indtil videre. Det betyder dog langt fra, at der ikke er noget på spil, når det bliver tid til lørdagens opgør på Vejle Atletik Stadion. 

"Selvom begge hold ikke har noget at spille for, da deres placeringer i slutspillet er givet, er jeg sikker på at det bliver en spændende kamp, hvor begge hold vil gøre alt for at vinde. Towers har ikke tabt til en dansk hold siden april 2017, og vil selvfølgelig gerne fortsætte den stime. Razorbacks vil helt sikkert gøre alt for at slå de dobbelte danske mestre, og dermed sende et signal om, at de skal tages seriøst igen i år i kampen om Mermaid Bowl," udtaler formand Jakob Munksgaard fra Copenhagen Towers. 

I anledning er kampen er der blevet produceret en game day-video, som du kan se herunder: 

 

Om kampen mod Copenhagen Towers

  • Kampen spilles på Vejle Atletik Stadion. Adressen er Helligkildevej 2, 7100 Vejle
  • Kickoff er kl. 13:45 på lørdag 31. august. 
  • Under kampen vil der være mulighed for at købe mad og drikke. Ligesom de smukke Triangle Razorbacks cheerleaders sørger for en fantastisk stemning.

 

Anbefalet til dig