10-årig dreng overlever forfærdeligt overfald fra far: Så gør betjent noget helt særligt

20/08/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: YouTube
Den unge dreng blev overfaldet af sin egen far, der stak ham med en kniv og forsøgte at brænde ham. Heldigvis valgte en betjent at gøre noget helt særligt for ham.

Mest læste i dag

Unge Ronnie har ikke haft det nemt. Hans far dræbte sin kæreste, niårige datter og stak Ronnie med en kniv. Og som om det ikke var nok, satte hans far også ild til familiens hjem.

Betjenten Mike Blair fra Hillsborough County Sheriff’s Office var blandt de betjente, der blev kaldt ud til den forfærdelige forbrydelse i marts 2018.

Foto: YouTube

"Da jeg ankom den aften, fik vi at vide, at der var et barn, der var blevet sendt til Tampa General, men han forventedes ikke at overleve," sagde Mike.

Ronnie overlevede sine skader på trods af angrebets alvor. Mike besøgte Ronnie på hospitalet, og alt, hvad drengen ønskede, var en at se en film med.

Foto: YouTube

"Han holdt lidt om min hånd, og da jeg gik, sagde han: 'Kan du se en film med mig?'," sagde Mike.

Mike var nødt til at tage på arbejde, så han måtte fortælle Ronnie, at han ikke kunne se en film med ham. Han lovede ham dog, at han ville vende tilbage samme aften for at se en film med ham.

Den kun 8-årige Ronnie fik en masse medicin, men han forstod Mike, så de aftalte, at han ville vende tilbage om aftenen, og så lagde Ronnie sig til at sove.

Foto: YouTube

Mike og hans kone havde planer om at tage på date den aften, men han ringede til hende for at spørge, om hun ville have det okay med, at han ændrede deres planer.

"Jeg sagde: 'Hej. I stedet for at tage på date, vil du have noget imod, hvis vi ser en film med denne dreng?'," lød det fra Mike.

Danyel, Mikes kone, følte en øjeblikkelig forbindelse, da hun mødte den unge dreng.

Foto: YouTube

"Jeg vidste allerede, at jeg ville tage Ronnie med os hjem fra den aften," sagde hun.

Og det gjorde de. I 2019 bød de ham velkommen i deres hjem som det ottende medlem af familien. Drengen overlevede ikke blot alle sine skader, men fandt også en familie, der elsker ham.

Da Guardian ad Litem tog kontakt til Mike og spurgte, om han kendte nogen, der var villige til at adoptere drengen, gav han dem et øjeblikkeligt svar.

Foto: YouTube

"Jeg sagde: 'Vi tager ham'. Bare aflever ham ved vores hus," svarede han.

Ronnie virker rigtig glad for, at familien Blair har valgt at give ham en ny familie og et nyt hjem.

Foto: YouTube

"Jeg har en anden bror og søster. Jeg har en anden mor og far. Jeg har et andet hus. Det er ret fedt at være sammen med dem," lød det fra Ronnie.

Ronnie er meget glad hos familien Blair, men han har ikke glemt sin mor og søster. Han ønsker stadig, at alle skal vide, at han har gode minder om dem.

Foto: YouTube

"Hun var sød. Skubbede mig på en gynge, lavede nogle gode wings til mig, lavede al slags mad til mig. Hun var bare en god mor," sagde han.

"Min søster kunne ikke tale, men hun kunne ligesom bevæge sin hånd. Vi plejede at lave tegnsprog. Hun var meget sød," lød det også fra ham.

Ronnie er i dag 12 år gammel. Han er bekendt med sin fortid, men han ønsker ikke at blive husket for det tragiske øjeblik i sit liv.

"Han ved, at han har en historie, der er skrevet til ham. Han ved også, at han ikke ønsker at blive defineret af den historie," sagde Mike.

Anbefalet til dig