10-årig har gjort sin 13-årig kæreste gravid: Satser på at beholde barnet

24/01/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: POCCNR 1
Kærestepar skal være forældre i særdeles ung alder.

Mest læste i dag

En 13-årig pige er blevet gravid med sin kæreste, der blot er 10 år gammel. Parret har ikke til hensigt at få en abort. Det fortæller den britiske avis The Mirror, som har talt med kæresteparret. 

Det var en udsendelse i russisk tv, der gjorde verden opmærksom på forholdet. 13-årige Daria mødte hendes 10-årige kæreste Ivan for et års tid siden og Amors pil ramte dem begge. Ifølge Daria var det kærlighed ved første blik. Efter to dages bekendtskab begyndte de to at date. 

Mange har spekuleret i, om det virkeligt er den 10-årige Ivan, der er far til barnet. Onde tunger påstår, at Daria må have dyrket sex med en anden for at være blevet gravid. Parret fastholder dog, at det Ivan er faderen.

Først var Darias mor i chok, da hun fandt ud af, at hendes kun 13-årige datter var gravid, men efterfølgende har hun accepteret Daria og Ivans forhold, ligesom hun også støtter deres beslutning om ikke at få foretaget en abort. 

“Jeg var i chok. Jeg kunne ikke sige et ord. Da vi talte om det, fortalte min datter, at hun ikke ville slå barnet ihjel, og jeg støtter hendes beslutning,” fortæller moderen til The Mirror. 

Politiet er nu sat på sagen. De skal be- eller afkræfte om det virkeligt er 10-årige Ivan, der har præsteret at gøre sin tre år ældre kæreste gravid. 

Anbefalet til dig