103-årig går viralt: Dette skulle streges fra hendes bucket list

18/08/2020

Sarah Steenfeldt

103-årige Dorothy. Foto: Privat
Blot fordi man er 103 år gammel, skal det ikke afholde en fra at gøre de ting man gerne vil.

Mest læste i dag

Den 103-årige Dorothy Pollack, har netop fejret sin fødselsdag med at få streget en ting fra hendes bucket list. Det skriver Ladbible. 

Efter at have været ‘spærret inde’ på plejehjemmet i månedsvis trængte Dorothy godt og grundigt, til at komme ud og blive luftet. Hendes barnebarn Teresa havde bemærket at Dorothys humør var blevet påvirket, af den lange indespærring på plejehjemmet - og plejerne på plejehjemmet kunne også bekræfte at Dorothy bestemt virkede deprimeret. 

Under isolationen var det svært for familien at snakke med Dorothy, da hun hører rigtig dårligt og derfor ikke får meget ud af et telefonopkald. Så da Teresa endelig kunne tage Dorothy med på en tur ud fra plejehjemmet i Muskegon, Michegan - så var det tid til at finde på noget sjovt at lave.

Mens de fleste i den aldersgruppe nok ville foretrække at blive kørt en tur i parken, eller få sig en kop kaffe et sted, så havde Dorothy en helt anden ide om hvad de to skulle bruge dagen på.

Tatovering og motorcykeltur

Turen gik derfor til tatovøren, Dorothy havde nemlig bestemt sig for, at nu måtte tiden være kommet for at hun skulle have sig sådan én. 

“Det var så spændende, for et par siden ville mit barnebarn gerne have at jeg skulle have en med ham. Men dengang havde jeg ikke lyst. Pludselig fik jeg bare lyst til at få en - og hvis det var muligt, rigtigt gerne en frø”, fortæller Dorothy. 

Og det var bestemt muligt for tatovøren i A.W.O.L Custom Tattoing at lave en frø til Dorothy. Tatovøren Ray kan i øvrigt fortæller at der ikke var noget piveri fra hende - “hun tog det som en champ og pev ikke en eneste gang”, fortæller han.

Da Dorothy var færdig med at blive tatoveret, var der lige ét andet ønske, som hun også gerne ville have opfyldt inden hun skulle tilbage til plejehjemmet, hun ville gerne prøve at sidde bag på en motorcykel - så dette blev i samme ombæring også strøget fra bucket listen.

 

Frøen som Dorothy fik tatoveret. Foto: Privat

 

Der var intet piveri fra Dorothy, da hun fik lavet sin tatovering. Foto: Privat

 

 

 

Anbefalet til dig