12-årig dreng blev lokket ind i skov af 15-årig: Kom aldrig ud igen

Foto: Privat

En 12-årig dreng er blevet slået ihjel af en 15-årig dreng, der lokkede ham ind i en skov.

En 15-årig dreng er blevet kendt skyldig i mordet på en 12-årig dreng. Han stak ham brutalt ihjel i december sidste år, efter at have lokket ham ind i en skov i Boston i Lincolnshire i England.

I retten blev det forklaret, at de to unge drenge havde aftalt at mødes med henblik på at udveksle stoffer. I denne forbindelse havde den 12-årige dreng medbragt en kniv, som endte med at blive vendt mod ham selv.

Tidligere i sagen er det dog i retten blevet fortalt, at de to drenge havde aftalt at mødes, efter at have skrevet sammen på Facebook. Ligeledes blev det forklaret, at det 12-årige ofre betragtede den ældre dreng som sin ven.

Læs også

Regering vil øge straffen for dyremishandling: Op til 4 års fængsel

Ifølge SE og HØR blev 12-årige Roberts udsat for et 'barbarisk' og 'brutalt langt angreb'. Efter angrebet blev han efterladt i skoven, hvor hans lig blev fundet klokken 10 dagen efter.

Efterfølgende har det vist sig, at den 12-årige dreng blev stukket gentagende gange i både hals, bryst, mave og hoved. Den 15-årige dreng stak ofret med så stor voldsomhed og brutalitet, at knivbladet knækkede og blev siddende i ofrets kranium.

Ydermere er det i retten kommet frem, at den unge gerningsmand tilmed forsøgte at amputere offerets hånd.

Angiveligt har den 15-årig gerningsmand efterfølgende sendt beskeder til en række venner på Facebook. I disse beskeder indrømmede han, 'at noget gik galt' og at 'det ikke var meningen, at det skulle ske på den måde'.

Til trods for dette ville han dog ikke erklære sig skyldig i drab i retten. Derimod påstod han i retten, at Roberts havde medbragt en kniv, som han forsøgte at stikke ham med, hvorefter han 'mistede kontrollen' og myrdede den 12-årige dreng.

Sådan så retten dog ikke på det, og de afviste derfor hans forklaring. I stedet konkluderede de at den 15-årige var 'motiveret af vrede og ville afstraffe den nu afdøde mere end, at han mistede selvkontrollen', ifølge SE og HØR.

Retssagen strakte sig over tre uger. Her kom det også frem, at den anklagede gerningsmand havde en samling af knive i sit soveværelse. Derudover blev han også smidt ud af sin skole, da han havde medbragt en kniv.

Teenageren vil ikke erklære sig skyldig i drab, men erkendte dog uagtsomt manddrab.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Hun får et chok, da hun kommer ud af lokalet