12-årig dreng død: Udførte bizar udfordring fra sociale medier

Foto: Rigspolitiet

En 12-årig dreng er død af sine kvæstelser, efter han udførte en bizar udfordring, som han fandt på det sociale medie TikTok

Desværre har en bizar udfordring på det sociale medie TikTok igen kostet et barn livet. Denne gang var det en blot 12-årig dreng fra Oklahoma. 

Læs også

Radiovært klagede over mystiske smerter midt i live-show: Så trådte lytter til

Udfordringen, der har fået navnet 'Blackout Challenge', er ikke ny, men har derimod floreret på de sociale medier i lang tid. 

Det skriver mediet News 9. 

Ifølge News 9 blev politiet i Oklahoma kaldt ud til et lejlighedskompleks ved midnatstid d. 19. juli. Da de ankom, fandt de en kun 12-årig dreng med mærker om halsen. 

På dette tidspunkt var drengen tilsyneladende stadig i live. Derfor blev han hastet til et nærliggende børnehospital, hvor han desværre senere døde som følge af sine kvæstelser. 

På trods af, at det kunne ligne et selvmordsforsøg, var det dog ikke tilfældet, skriver Unilad.

Meget tyder derimod på, at han har forsøgt at deltage i den førnævnte 'Blackout Challenge', som mange børn verden over deltager i. 

Det er en bizar udfordring, der går ud på, at man skal kvæle sig selv, indtil man er ved at besvime. Det hele skal filmes og herefter deles på det sociale medie TikTok. 

Denne gang fik det dog en fatal udgang for den 12-årige dreng. Desværre er det heller ikke første gang, at denne udfordring har haft dødelig udgang for én af dem, der har forsøgt at deltage i den. 

Ifølge det britiske medie The Sun afgik en anden 12-årig dreng nemlig ved døden i april i år.

Læs også

Familie tog i forlystelsespark: Lod hunden sidde bundet udenfor i flere timer

Her kom man også frem til den konklusion, at drengen, hvis navn var Joshua Haileyesus, havde forsøgt at udføre 'Blackout Challenge'.