12-årige Luise blev dræbt i skov: Nu er motivet afsløret

16/3/23 08:34

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock.com / Politi
Den tragiske historie fortsætter med at udvikle sig

Det tyske medie Bild beretter nu om, hvad der kan have været motivet for, at den blot 12-årige Luise blev slået ihjel af to jævnaldrende piger.

Mange spekulerer fortsat i, hvorfor den blot 12-årige Luise skulle miste livet, efter hun blev fundet knivdræbt nær sit hjem i Freudenberg.

To piger, kun 12 og 13 år gamle, blev bekræftet som gerningsmænd af politiet. Ifølge det tyske medie Bild er årsagen bag drabet et forvandlet venskab mellem Luise og den 13-årige pige.

Bild rapporterer, at venskabet mellem de to piger var blevet fjendskab, og den 13-årige begyndte at mobbe og chikanere Luise.

Efter Luise havde søgt hjælp hos voksne uden succes, hævder Bild, at den 13-årige tog en blodig hævn ved at lokke Luise ud i skoven sammen med en anden pige, hvor hun blev stukket ihjel med kniv mindst 30 gange som straf for at have sladret.

Politiet har været tilbageholdende med at give oplysninger i sagen, idet de to piger skal beskyttes på grund af deres alder. Seniorstatsadvokat Mario Mannweiler udtaler, at et barns motiv for sådan en handling måske ikke er åbenlyst for en voksen.

Luise forsvandt lørdag eftermiddag efter at have besøgt en ven i Freudenberg, en by i Nordrhein-Westfalen. Hendes forældre slog alarm, og en storstilet eftersøgning blev iværksat.

Dagen efter blev Luise fundet død, og de to piger indrømmede senere at stå bag drabet. De er nu i de sociale myndigheders varetægt.

Skolen, hvor pigerne gik, har været lukket i tre dage på grund af drabet, men planlægger at åbne igen i dag, hvor eleverne vil have mulighed for at mødes og tale om hændelsen.