14-årig elev blev mobbet og tog sit eget liv: Nu har inspektøren tilsvinet hendes navn

12/2/23 17:29

Mathias Busekist

Foto: YouTube
Hun blev mobbet i skolen og tog sit eget liv:

Da 14-årige Adriana Kuch begik selvmord kom det frem, at hun blev mobbet i skolen, men at skolen vendte den anden kind til.

For selv om overvågningsmateriale fra skolen viser, at hun ofte blev overfaldet - herunder tævet med en vandflaske - bebrejdede skolen Adriana selv samt hendes fars affære.

Inspektøren Triantafillos Parlapanides, som sågar har ansvaret for tilsynet med en række skoler i området, blev spurgt ind til de ydelser, der var blevet tilbudt til Adriana i tiden op til hendes tragiske død.

Triantafillos stammede og snublede over sine ord, da han forsøgte at svare.

"Hendes far havde en affære, da hun var ved at færdiggøre 6. klasse. Hans far giftede sig med den kvinde, han havde en affære med og flyttede hende ind i huset," skriver Mr Parlapanides, som har ansvaret for Adriana's Central Regional High School i Berkeley, New Jersey, i en e-mail til Daily Mail.

"Hendes karakterer faldt i løbet af 7. og 8. klasse. Vi tilbød hende stofmisbrugsbehandling og psykologisk hjælp fem gange, men faderen afviste alle tilbud."

Videre hævder han, at farens affære førte til hendes mors selvmord, hvilket skulle have medført, at Adriana traf forkerte beslutninger i livet.

"Vi havde forsøgt at hjælpe hende flere gange, men moderens selvmord var den primære årsag til, at hun begyndte at træffe dårlige valg.

Adriana Kuch. Foto: Jennifer Ferro/Facebook

Adriana Kuch. Foto: Jennifer Ferro/Facebook

Adriana tog sit eget liv i et skab to dage efter, at en video, der viser, hvordan hun blevet tævet af en håndfuld elever, blev delt.

Efterfølgende har Adrianas sønderknuste far, Michael Kuch, benægtet, at hans datter blev tilbudt hjælp af skolen.

Ifølge Adrianas far havde hun blot eksperimenteret med en cannabisdampe til sin vape, som "mange andre teenagere på hendes alder".

"Han giver hende stort set skylden," udtaler Kuch til The Post som svar på inspektørens udtalelser og tilføjer:

"Min datter blev angrebet på din skole, og du gjorde intet. Og nu vil du give alle andre end dig selv skylden for det, fordi du har fejlet, og fordi du er elendig til dit job."

"Du burde nok sige op og måske endda blive ansat i Walmart. Jeg er f***ing ligeglad."

"Adriannas mors død for syv år siden har intet at gøre med, hvorfor hun er død nu. Den ene ting har intet med den anden at gøre."

Slutteligt fortæller Kuch, at han mandag besøgte Parlapanides, men at han inspektøren helt nægtede at tale om Adriana, men i stedet udelukkende ønskede at snakke om Kuchs søn, Ethan.

"Jeg sagde: 'Jeg er ikke f** king her for at tale om min søn. Min datter er død. Hvorfor f**k skulle jeg tale om ham lige nu?," siger han.

Har du det svært?

Søg hjælp, hvis du har svære tanker. Hvis situationen er akut, kan du ringe 112. Hvis du går med svære tanker, kan du søge hjælp på selvmordsforebyggelse.dk.

Det er afgørende, at du får talt om dine tanker, hvis du har det svært. Du kan kontakte Livslinien på følgende måder:

  • Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201, alle årets dage klokken 11-05