15-årig gik pludselig i fødsel: Nu får hendes fars reaktion nettet til at grine

19/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En 15-årig pige gik pludselig i fødsel, men hendes fars reaktion har fået tusindvis til at grine.

Mest læste i dag

En kvinde har delt en video, hvori hun fortæller, at hun først fandt ud af, at hun var gravid, da hendes mor så hovedet på babyen under hendes nederdel. Det skriver Daily Star.

Alexis fortæller, at hun regelmæssigt havde haft sin menstruation, og at hun var testet negativ på flere tests. Alligevel viste sig, at hun var gravid, hvilket hun fandt ud af på noget overraskende vis.

Den nu 19-årige Alexis fortæller i sin video om, hvordan hendes forældre reagerede, da de alle fandt ud af, at hun var gravid for fire år siden.

Hun starter med at forklare, at hun vidste, at hendes mor havde halsbrand, da hun var gravid med hende. Derudover fortæller hun, at hun selv havde lignende symptomer den pågældende sommer.

"At graviditetstesten er negativ, og at jeg stadig regelmæssigt har menstruation og ikke andre symptomer, tager mig tilbage til min første dag i 11. klasse den 5. september," siger hun.

"Jeg havde en helt okay dag i skolen, og gjorde mig klar til at gå i seng med en smule ondt i ryggen, så jeg tog noget smertestillende medicin og tænkte ikke mere på det."

Alexis, der dengang var 15 år, fortalte sine forældre om de konstante rygsmerter den efterfølgende dag. De troede dog blot, at hun forsøgte at få en 'fridag', i stedet for at tage i skole.

"Jeg gik på toilettet, før jeg tog afsted i skole, og havde en trang til at presse. Jeg skreg efter min mor og fortalte hende, at jeg troede, at jeg var ved at føde," siger hun.

"Min mor råbte, at jeg skulle komme nedenunder. Så kiggede hun op under min nederdel for at tjekke, og fik et chok, da hun så et hoved. Min far løb ud ad døren efter graviditetstests."

Der var næppe nogen, der var i tvivl om, at det betød, at Alexis var gravid, og at hun var ved at føde. Derfor var der rigtig mange seere, der morede sig over hendes fars reaktion.

"Hvad sagde din fars graviditetstest?" er der en person, som tydeligvis morede sig over, hvordan Alexis' far reagerede, der har skrevet.

"Jeg tænker, at hovedet, der stikker ud, er en ret positiv graviditetstest," lød det fra en anden.

Alexis var taknemmelig for, at hun fik støtte fra sin familie, og fortæller: "Jeg ville ikke ændre det for noget nu, men det er noget, som jeg beder til, at du aldrig vil opleve."