2-årig dreng får et epileptisk anfald: Så gør familiens Pitbull noget uventet

Af: Thea Andersen

|

22/08/2023

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Hunden Brutus blev fundet alene i et forladt hus i Tulsa i USA. Hans ejer var flyttet i en fart og havde efterladt ham.

Lige nu læser andre også

Efter at en organisation havde reddet Brutus, var der intet, der tydede på, at hans skæbne skulle tage en så overraskende drejning. Men inden for det seneste halvandet år har hans rejse bragt ham og hans nye ejer, Amber, tættere sammen end nogensinde.

Melody Parker og hendes team fra Unchain OK brugte måneder på at gøre Brutus, der er af racen Pitbull, klar til adoption. Men efter cirka et halvt år begyndte de at ane, at der var noget særligt ved ham. Hans intelligens og følsomhed blev tydelig i de små handlinger, skriver Dagens.dk.

Ambers beslutning om at adoptere Brutus var drevet af kærlighed og en ønske om at give ham et kærligt hjem. Hun kunne dog ikke have forudset, hvordan denne beslutning ville vise sig at være skæbnesvanger, ikke blot for hende, men også for hendes 2-årige søn, Jason.

Blot en uge efter adoptionen udførte Brutus en handling, der skulle vise sig at være afgørende.

Midt om natten trængte han ind i Ambers soveværelse og insisterede på hendes opmærksomhed. Selvom hun var forvirret, følte Amber en underlig ro, da hun besluttede at følge efter Brutus. Det var en scene, der ville forblive indgraveret i Ambers hukommelse. Hendes lille søn, Jason, befandt sig midt i et epileptisk anfald.

"Da jeg kiggede på min baby, havde han kramper og var midt i et epileptisk anfald," delte Amber. Havde det ikke været for Brutus' hurtige reaktion og instinktive adfærd, kunne situationen have taget en tragisk drejning.

Takket være Brutus, kunne Amber ringe efter en ambulance i tide, og den beslutning, han tog den skæbnesvangre nat, endte med at redde den lille drengs liv.

Herunder kan du se et YouTube-klip af hændelsen.

Anbefalet til dig