2-årige Émile forsvandt fra bedsteforældrenes hjemby: Nu er der nyt

06/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Fransk Politi
I byen har de fået nok.

Mest læste i dag

Den 2-årige franske dreng Émile har været sporløst forsvundet siden den 8. juli , hvor han pludselig forsvandt fra sine bedsteforældres have i den lille bjerglandsby Vernet, der ligger i det sydlige Frankrig.

Både politiet og hundredvis af frivillige har gennemsøgt den lille bjerglandsby, men i dag, syv uger senere, er politiet stadig uden spor.

Nu har borgmesteren i den lille by Le Vernet fået nok af journalister, hvorfor han har valgt at sætte foden i jorden.

Det er nu ikke tilladt for andre borgere end beboere at komme ind i byen. Det skyldes, at journalister generer borgerne i byen, udtaler han til BFM DICI.

"Nogle mennesker tør ikke engang åbne skodderne længere, så mange fotografer er der på stedet."

Ifølge oplysninger fra mediet har borgmesteren i byen Vernet netop truffet denne beslutning efter klager fra beboere, der er blevet generet af journalister.

Forbuddet gæler dog ikke for evigt, og i skivende stund varer det indtil den 15. september.

Beboere i Vernet bliver stadig jævnligt afhørt. Den lille drengs familie forlod for nylig landsbyen for at slutte sig til byen La Bouilladisse i Bouches-du-Rhône.

Forældrene taler

Det er ikke længe siden, at forældre brød tavsheden, og i den forbindelse udtalte faren til den 2-årige dreng følgende:

"Vi forestiller os det værste", sagde han for nylig til trods for, at han før havde givet udtryk for, at der var håb, da han udtalte følgende til Le Figaro i juli måned:

"Vores eneste håb nu er, at han blev kidnappet og er i live. Det er det sidste, vi kan håbe på, og det er helt forfærdeligt. Det kunne være, at nogen, der ville skade børn, gik forbi området, så den lille dreng og tog ham med. Det, der er helt sikkert, er, at han ikke ville være i stand til at overleve alene i naturen."

Anbefalet til dig