2-årige Émile forsvandt tilbage i juli måned: Nu er der tragisk nyt

Foto: Fransk Politi
Nu er der nyt i sagen om den 2-årige dreng, der forsvandt.

Mest læste i dag

Et tragisk fund er blevet gjort i sagen om den forsvundne 2-årige dreng, Émile Soleil, der trak overskrifter internationalt efter hans forsvinden fra bedsteforældrenes hjem i Vernet i juli 2023.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mediet Le Figaro skriver - ifølge informationer fra statsadvokaten - at den lille drengs knogler nu er blevet fundet.

"Efterforskerne tog knoglerne med og overgav dem til IRCGN (retsmedicinsk afdeling, red.) for at udføre genetiske identifikationsundersøgelser, som gjorde det muligt 31. marts at konkludere, at der var tale Émile Soleils knogler", lyder den tragiske melding.

Fundet blev gjort af en forbipasserende, der stødte på et kranie midt på dagen, hvilket førte til yderligere undersøgelser i området.

Tilbage i juli, da Émile forsvandt, blev der iværksat en omfattende efterforskning, som dog ikke førte til konkrete resultater.

Familien, naboerne og andre vidner blev så sent som i torsdags indkaldt for at give informationer om det tidspunkt, der førte til drengens forsvinden.

Det tragiske fund af drengens knogler kaster lys over en dyb tragedie og efterlader mange ubesvarede spørgsmål om, hvad der præcist skete med Émile.

Mens efterforskningen fortsætter, står Émiles familie nu med den smertefulde vished om, at deres elskede søn ikke længere er iblandt dem.

Anbefalet til dig