21-årige Camille kastede op efter McDonald's-besøg: - Jeg har aldrig set en så stor rotte før

Af: Thea Andersen

|

28/09/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
21-årige Camille kommer aldrig til at besøge McDonald's igen efter sin kvalme-oplevelse.

Mest læste i dag

Et besøg på en McDonald's restaurant i Westfield Stratford City i London forvandlede sig til et mareridt for Camille Oladokun, en 21-årig negletekniker, da hun og hendes treårige datter blev vidne til en utrolig og chokerende hændelse.

Camille beskriver, hvordan personalet ved den populære fastfood-kæde brugte en kost til at dræbe en kæmpe rotte midt i restauranten, mens hun og hendes barn sad og spiste deres burgere, skriver Mirror.

Hændelsen fandt sted sidste onsdag, og den skræmmende episode blev fanget på video, hvilket har udløst en voldsom debat omkring hygiejne og sikkerhed på fastfood-steder.

Camille Oladokun fra Stratford i østlige London har nu afgjort, at hun aldrig vil spise på McDonald's igen efter den traumatiske oplevelse.

Camille Oladokun beskriver, hvordan hun og hendes datter først troede, at alt var normalt, da de gik ind i McDonald's-restauranten.

De bestilte deres mad og begyndte at spise, men en pludselig uro i restauranten fangede deres opmærksomhed. Flere ansatte kom ud fra køkkenet og begyndte at opføre sig hektisk.

"Jeg bemærkede noget uro, men tænkte ikke rigtigt over det i starten. Stratford McDonald's kan nogle gange være lidt vild, så jeg tænkte ikke for meget over det. Men så så jeg flere medarbejdere komme ud. De talte meget højt, og det virkede som om, der var noget galt. En af dem havde en kost, og de løb rundt og prøvede at håndtere situationen, og det var der, jeg så noget løbe hen over gulvet," sagde hun.

Camille blev bekymret, da hun så, at en rotte kom tættere på hende og hendes datter. Hendes moderinstinkt kickede ind, og hun begyndte at filme hændelsen, men frygtede samtidig for sin datters sikkerhed. Hun beskriver rotten som "kæmpe" og frygtede, at den ville angribe hendes barn.

"Ikke for mig selv, men jeg ville bare ikke have, at den skulle nærme sig hende. Den var kæmpestor. Jeg har aldrig set en så stor rotte før. Den har helt sikkert spist godt," sagde Camille.

Efter at personalet havde fanget rotten, hævder Camille, at de brugte kosten til at slå dyret ihjel. Hun vendte sin datters klapvogn væk for ikke at udsætte hende for det skræmmende syn.

Camille følte sig syg og chokeret over behandlingen af rotten og bad om en refusion.

Hun var rystet over, at personalet fortsatte med at betjene kunder, selvom en rotte løb rundt blandt gæsterne. Hun beskriver, hvordan oplevelsen fuldstændig ødelagde hendes måltid og gav hende kvalme.

"Jeg måtte bogstaveligt talt gå ud for at kaste op efter, jeg forlod stedet. Jeg følte mig så dårlig. Jeg kommer aldrig til at besøge McDonald's i Storbritannien igen. Hvis jeg nogensinde er nødt til det, vil det aldrig være i dette område," sagde hun.

En talsperson for McDonald's udtalte følgende:

"Hygiejne og renlighed er af største betydning for os [...] Restauranten blev efterfølgende lukket for en grundig rengøring af området. Vores eksterne skadedyrsbekæmpelseseksperter blev tilkaldt [...] og bekræftede, at stedet ikke har interne skadedyrsproblemer."

"Tilsyn vil fortsat blive udført af vores eksterne skadedyrsbekæmpelseseksperter som en standardpraksis for at sikre, at restauranten opretholder sin fødevarehygiejnekarakter på 5."

Anbefalet til dig