21-årige Molly fik at vide, at hun havde lungebetændelse: Tre dage senere var hun død

10/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Privat/GoFundMe
Den 21-årige Molly blev indlagt på et hospital med en infektion. Tre dage senere kollapsede hun og døde.

Mest læste i dag

21-årige Molly Ross var blevet indlagt på hospitalet med lungebetændelse, da hun døde. Den unge kvinde var på vej på toilettet midt om natten, da hun pludselig kollapsede.

Det lyder, at den unge kvinde fra Sheffield havde udviklet sepsis. Hendes pludselig død har efterladt hendes familie knust og i absolut chok.

Molly havde følt sig skidt tilpas i et par dage, da hun søndag den 23. april blev indlagt på Sheffield's Northern General Hospital.

Onsdag ugen efter fik hendes familie og kæresten Nathan beskeden om, at hun var gået bort. Hun var selv stået ud af sin seng, for at gå på toilettet, da hun kollapsede og døde kort efter.

Mollys tante, Kelly Hussey, har forklaret, at hun led af en infektion i brystet, da hun blev indlagt.

Hun var for nylig flyttet sammen med sin kæreste, og klarede sig godt på sit arbejde. Hendes familie har fortalt, at de stadig har svært ved at forstå, at hun er gået bort.

"Vi er stadig i absolut chok. Det har været som et levende mareridt og giver stadig ikke mening for os," sagde Kelly til Mirror.

Molly, der ville være fyldt 22 år senere denne måned, var 'begejstret' over, at hun skulle være tante. Hendes 19-årige lillebror venter nemlig sit første barn.

"Hun var et fantastisk sted i livet. Hun var på vej op i det firma, hun arbejdede for, og var lige flyttet sammen med sin kæreste, Nathan," fortsatte Kelly.

"Molly ville snart være blevet tante, og hun var meget begejstret. Hun havde allerede købt tøj til den lille baby."

"Hun var en sjov, glad og beslutsom kvinde, der altid havde en skulder at græde på. Hun var især tæt med min datter, hendes kusine Grace."

En indsamling er blevet oprettet, som samler ind til Ruth McDonald, der er Mollys mor. Hun og partneren Iain skal stå for at arrangere begravelse og plante et mindetræ. 

Molly havde levet med type 1-diabetes, siden hun blev diagnosticeret i en alder af 3 år. Dette var havde dog ikke nogen indflydelse på hendes tilstand forud for hendes alt for tidlige død.

"På grund af sin diabetes, har været ind og ud af hospitalet før. Vi har været vant til, at hun altid kom sig. Det er bare så grusomt og uretfærdigt," tilføjede Kelly.

Ifølge Mirror bliver der udført en undersøgelse af, hvad der kan have ført til Mollys død. Det vides derfor endnu ikke, hvad der forårsagede den 21-årige kvindes dødsfald.