21 år gammel forsvindingssag opklaret efter dykker gør et uhyggeligt fund

Foto: White County Sheriff Steve Page
YouTube-dykkeren har gjort et vigtigt fund og løst et mysterium, der har varet mere end to årtier.

Mest læste i dag

En YouTuber, der deler dykkevideoer med sine følgere, hvori han blandt andet benytter sig af ekkolodsteknologi til at hjælpe med at finde beviser i sager om nogen, der er forsvundet. 

I den forbindelse har han for nylig været med til at løse netop sådan en sag efter sin rystende opdagelse på bunden af en flod i Tennessee. 

Det skriver The Washington Post.

Som en del af Jeremy Beau Sides efterforskning af 18-årige Erin Foster og 17-årige Jeremy Bechtel, som begge forsvandt den 3. april tilbage i år 2001, har hans fund medført, at sagen, som ellers var blevet lagt til side, er blevet taget op igen. 

Jeremy Sides delte således en video, der fik stor opmærksomhed, hvori man kan følge hans søgen under vandet efter beviser relateret til sagen.

I en offentlig meddelelse i form af et Facebook-opslag fortæller Sheriff Steve Page, at faldt over videoen, hvorefter han med det samme opfordrede YouTuberen til at kigge i et lidt andet område. 

Sheriff Page fortæller, at han gjorde dette, fordi hans afdeling simpelthen ikke havde adgang til den samme teknologi, som Jeremy Sides gjorde brug af, men heldigvis havde han meldt sig frivilligt til at hjælpe Foster- og Bechtel-familien.

Foto: White County Sheriff Steve Page

YouTuberen bevægede sig med det samme mod det nye område, som var i Calfkiller-floden, hvor han hurtigt fandt en nedsænket bil. 

Ifølge lokale medier valgte han at afmontere nummerpladen, hvilket skulle vise sig at være et match med den, som Foster kørte med for 21 år siden. 

Sheriff Page tog igen til Facebook for at bekræfte, at bilen tilhørte Foster.

Fangede hans øje

YouTuberens opdagelse bliver beskrevet som nøglen til at løse en af de mest usædvanlige forsvindingssager i Tennessees historie. 

Sides fortæller over for CNN, at han besluttede at undersøge deres forsvinden efter at have søgt i en database med forsvindingssager. 

"Begivenheden, der beskriver forsvinden af unge mennesker ved navn Foster og Bechtel, fik hurtigt min opmærksomhed. Jeg tjekkede byen, hvor hændelsen fandt sted, hvor jeg bemærkede, at der var en flod," siger han til mediet. 

"De har ventet på at blive fundet i 21 år."

Foto: White County Sheriff Steve Page

Han fortæller herefter, at han var efterladt målløs efter at have fået bekræftet, at bilen tilhørte Foster. 

"Jeg er glad for, at jeg kunne finde dem. Jeg er dog også meget ked af, at deres liv endte på den måde," fortæller han. 

"De har været under vand i 21 år, hvor ingen kunne komme til dem, hvilket er en meget trist situation. Vi kunne se, at alle vinduerne i køretøjet var åbne. Det er sandsynligvis den, der kørte, der mistede kontrollen over køretøjet og havnede i floden." 

Detaljerne om, hvordan bilen endte i floden, er dog stadig ukendte. 

Anbefalet til dig