22-årige Mia brugte AI til at afsløre kærestens utroskab: Nu afslører hun, hvordan hun gjorde

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
22-årige Mia gik viralt på det sociale medie TikTok, hvor hun delte en video, hvori hun afslørede sin kærestes utroskab.

Lige nu læser andre også

I videoen fortæller hun, at hendes kæreste, Billy, var begyndt at opføre sig mærkeligt.

Derfor besluttede hun sig for, at hun ville undersøge, hvad der lå til grund for det. Ifølge New York Post medførte dette, at hun besluttede at gøre brug af kunstig intelligens.

Ved hjælp af kunstig intelligens var Mia i stand til at genskabe Billys stemme, så hun kunne bruge den i et telefonopkald med en af hans venner.

På denne måde lykkedes det hende at få Billys ven til at afsløre hendes værste mareridt. Da han taler med, hvad han tror er Billy, fortæller han, at han kyssede med en anden pige.

Videoen endte med at gå viralt, og fik på ganske kort tid næsten tre millioner visninger på de sociale medier. Derudover var der også mange, der kommenterede, at det var et 'genialt' trick.

Men nu viser det sig, at det faktisk slet ikke er sandt. Derimod var det hele bare et eksperiment eller en form for 'prank'.

I et interview med mediet NeedToKnow.co.uk fortæller Mia, at det hele var planlagt. Derfor var både kæresten og vennen også forberedt på, hvad der skulle ske.

"Det vigtige i den her sammenhæng er, at videoen fuldt ud var en prank på mine fans. Både min kæreste og hans ven var med på den," siger hun i interviewet.

"Vi var overraskede over antallet af mennesker, der troede, at dette skete," fortsætter hun med et smil på læben.

TikTok-stjernen fortæller, at hun ønskede at teste barriererne for den teknologiske udvikling, da sociale medier og lignende har gjort utroskab lettere.

"Jeg tror, at teknologi og sociale medier gør det så meget lettere for folk at være utro, fordi der er så meget adgang," siger Dio.

"Bagsiden er, at det også er meget nemmere at blive fanget, og det er derfor, jeg tror, der er en 'utroskabsepidemi'."

Mia brugte ElevenLabs til at genskabe Billys stemme til sit eksperiment, hvilket kun kostede hende omkring 30 kroner.

Selvom hun og kæresten stadig er 'lykkeligt sammen', har hun sparet 'en masse tid' på andre fyre, som har været hende utro. Desuden mener hun også, at hun har hjulpet andre piger.

"Jeg har bestemt oplevet, at andre piger har kontakt mig med lignende bekymringer siden," siger hun.

Anbefalet til dig