23-årig kvinde arvede bedstefars formue: Så gjorde hendes far noget utilgiveligt

11/2/23 08:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Twitter
En 23-årig kvinde arvede en formue fra sin bedstefar, hvilket hendes far ikke var tilfreds med. Det fik ham til at gøre noget utilgiveligt.

23-årige Noura Aly Essam blev kidnappet af sin egen far, fordi han ikke var tilfreds med, at hun havde arvet en tredjedel af hendes bedstefars formue.

Årsagen til, at hendes bedstefar havde testamenteret en tredjedel af sin formue til sit barnebarn var, at han ønskede, at hun skulle have råd til at fortsætte med at studere.

Hendes far, hvis navn ikke er blevet offentliggjort, kidnappede hende fra hendes hjem, efter at have hørt om den store arv. Det skete lørdag den 4. juni, skriver Mirror.

Noura, der er halvt egypter og halvt koreaner, havde boet hos sine bedsteforældre i årevis, oplyser egyptisk politi.

Politiet oplyser også, at den 23-årige kvinde var blevet overfaldet og slæbt ud af sit eget hjem. Herefter blev hun ført hjem til sin fars hus, hvor hun blev låst inde i et værelse.

Ifølge sagens anklager, opstod der 'uenigheder mellem faderen og hans datter på grund af hendes bedstefars arv'.

Ydermere lyder det, at faderen 'kidnappede sin datter på grund af sit had til hende'. Hertil er det også blevet meldt ud, at han overfaldt hende.

Faderen skulle angiveligt også have inddraget hendes mobiltelefon, så hun ikke kunne kontakte nogen. Ikke nok med det, så skulle han også have skadet hendes øje, fordi han 'trådte' på hende.

Noura blev først reddet, da politiet opdagede, at et opslag var gået viralt på de sociale medier, hvor der blev bedt om hjælp til at finde hende.

Opslaget gik viralt den 12. juni, og to dage senere udsendte den egyptiske anklagemyndighed en meddelelse, hvori de skrev, at hun var blevet fundet, og at hendes far var blevet arresteret.

I den officielle meddelelse skriver anklagemyndigheden, at man blev opmærksom på, at opslaget om den 23-årige kvindes forsvinden cirkulerede på de sociale medier.

Af denne grund blev politiet sat på sagen, som relativt hurtigt fandt ud af, hvad der var sket. De var derfor i stand til at finde frem til faderens hus, hvor han altså havde spærret Noura inde.