23-årige Greta smed tøjet og hoppede i vandet med ferie-flirt: Det endte hun med at fortryde

26/2/23 12:02

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Den 23-årige Greta havde mødt en 'ferie-flirt' på Mallorca, og besluttede at hoppe i vandet med ham. Det endte hun dog med at fortryde kort tid efter.

Den 23-årige Greta Engelfried, der kommer fra Bad Homburg nær Frankfurt am Main, har været på ferie med en veninde på den populære spanske ferieø Mallorca.

Greta, der er kendt for den tyske variant af 'Love Island, har altid holdt tæt omkring sit kærlighedsliv, men nu har hun valgt at åbne op om en affære, hun havde med en mand, som hun mødte på Mallorca tilbage i 2019.

"Jeg synes faktisk, at det er en meget sjov historie. Det skete for et par år siden, så jeg kan godt fortælle jer om det," lyder det fra Greta i en story på Instagram ifølge mediet TAG24.

Til trods for, at hendes ferieflirt gav hende et tvivlsomt indtryk til en start, ved at gætte hendes alder forkert, blev hun alligevel en smule forelsket i ham.

"Det var virkelig vanvittigt," lyder det fra Greta, mens hun ser tilbage på det.

"Under alle omstændigheder havde vi noget og fandt bare ud af det, det, og så kom vi på den gode idé at svømme i havet om natten," fortsætter influenceren.

Inden de hoppede i havet, havde hun og ferieflirten dog sidde på stranden og snakket i lang tid.

I denne forbindelse var hun begyndt at mistænke ham for slet ikke at være single, men derimod at være i et parforhold. Til trods for dette, valgte Greta dog ikke sige nej til at bade med ham.

"Vi havde alligevel noget i forvejen, så nu kunne vi lige så godt hoppe i havet sammen," siger hun.

De tog derfor deres tøj af og efterlod deres ejendele på stranden. Og så skete der, hvad der ikke måtte ske. Greta og hendes ferieflirt fik stjålet deres ting, herunder både mobiltelefon og kontanter.

Mens Greta Engelfried i dag kan se tilbage på både tyveriet og den besynderlig episode, er der dog noget, der har givet hende stof til eftertanke den dag i dag.

Senere fandt hun nemlig ud af, at hun havde ret i sin mistanke om, at han ikke var single. Det betyder, at manden var sin partner utro med 'Love Island'-stjernen.

Greta fortæller også, at mandens ven, som han havde med på Mallorca, ikke sagde noget, men derimod støttede op om affæren med hende. Det har hun ingen forståelse for.

Havde hun selv stået i en situation, hvor hun fandt ud af, at en af hendes veninder var sin partner utro, så vil hun have talt med hende, lyder det fra hende.