24-årige Kristina har 21 børn: Ingen af dem er ældre end 2 år

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Troede du, at dit liv var hektisk? Kristina har intet mindre end 22 børn, hvoraf 21 af dem er to år eller yngre.

Mest læste i dag

Kristina Ozturk er blot 24 år gammel, men til trods for sin unge alder, er hun allerede mor til en stor flok børn, som hun deler med manden Galip.

Som du potentielt allerede har regnet ud, er de 21 børn født via en rugemor. Det har kostet parret i alt 1,3 millioner kroner, som de har betalt i perioden fra marts til juli sidste år.

Et opslag, der handler om den store familie, der bor i Georgia, gik for nylig viralt på Twitter, da mange havde svært ved at forstå, hvorfor de ville have så mange børn.

Foto: Instagram

"Som en, der har arbejdet i en dagpleje: Nej, nej, nej. At være omkring så mange babyer er ekstremt stressende og udmattende, og jeg kan ikke forestille mig, hvorfor nogen ville gøre det for sjov," skriver en person.

"Jeg troede, at min bedstemor med 15 børn (21 års afstand mellem ældste og yngste) var vild. Dette dog..." skriver en anden, mens en tredje skriver: "Jeg ville gøre dette, men udelukkende for at bygge en hær."

Børnene bor sammen med Kristina, Galip og hendes 6-årige datter Victoria fra et tidligere forhold. Derudover har de også et af Galips ni børn boende. Det bringer det samlede antal i deres hjem op på 23.

Foto: Instagram

Derfor har de nok at se til, og for at hjælp til, har de hyret et hold, der består af 16 hjælpere, men Kristina hævder på trods af den store hjælp, at hun er en meget tilstedeværende mor.

"Jeg er sammen med børnene hele tiden og laver alle de ting, som mødre normalt gør. Den eneste forskel er antallet af børn," sagde hun til The Sun.

"Hver dag er forskellig. Fra planlægning af vagtplaner til indkøb til min familie. Jeg kan fortælle dig én ting: mine dage er aldrig kedelige."

Foto: Instagram

Kristina, der oprindeligt er fra Rusland, sagde, at hun og hendes mand 'altid har drømt om' at få en stor familie. Hun har dog også afsløret, at den klinik, der sætter dem i forbindelse med rugemødre, er 'overrasket'.

Kristina bruger Instagram til at dokumentere sit liv, har med tiden fået samlet en skare på mere end 200.000 følgere. 

Og selvom hun allerede har en stor familie, har hun ikke udelukket at få flere børn naturligt. Det kan derfor ikke udelukkes, at hun og Galip i fremtiden beslutter at forøge den i forvejen store børneflok.

"Jeg planlægger min graviditet, men ikke med det samme, for nu skal jeg være tæt med mine babyer. Det er svært at være mor for 21 børn, når man er gravid," sagde hun til The Sun.

Anbefalet til dig