24-årige Natalia har tabt sig 71 kg: Nu viser hun sin fantastiske forvandling

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den 24-årige Natalia har formået at tabe sig 71 kg, og er ikke til at kende. Nu viser hun sin fantastiske forvandling frem.

Mest læste i dag

En video, der viser en kvinde, der har realiseret sin drøm om at tabe sig, er gået viralt på de sociale medier. 

I den virale video, der er blevet delt på TikTok af en 24-årige kvinde ved navn Natalia, viser hun sin fantastiske forvandling. Hun afslører også, at hun har halveret sin kropsvægt, da hun er gået fra at veje til 142 kg til at veje 71 kg. 

I en anden video, der også er blevet delt på det sociale medie, fortæller hun nærmere om sit vægttab. Her afslører hun, at hun har smidt vægten på en periode over to år. 

Foto: TikTok

Desuden fortæller hun også, at hun var 'ekstremt usund og ekstremt trist', inden sit vægttab. Ydermere fortæller hun, at hun havde svært ved at udføre 'grundlæggende ting i dagligdagen, som at binde snørebånd og gå i bad'. 

Natalia forklarer også, at hun fik et godt udgangspunkt for sit vægttab, da hun fik udført en gastrisk bypass i 2021. Hun blev inspireret af sin mor til at gøre dette, da hun fik udført samme operation året forinden. 

Et par måneder inden operationen, begyndte hun at lægge sit liv om. Hun begyndte blandt andet at spise sundt og træne. Efter operationen formåede hun at holde fast i de gode vaner, som hun havde tilegnet sig. 

Foto: TikTok

Natalia fortæller også, at det, der primært hjalp hende med vægttabet, var at være 'konsistent'. Det betød meget for hende, at hun holdt fast i et positivt mindset og ikke slækkede på sine vaner. 

Videoen gik hurtigt viralt på det sociale medie, hvor den er blevet set af personer fra hele verden. I løbet af kort tid fik videoen næsten 700.000 visninger og mere end 41.000 likes. 

I kommentarsporet er der mange, der har givet udtryk for, at de er imponerede over den utrolige forvandling. 

"Wow, det er fantastisk," skrev en bruger, hvilket blev fulgt op af en anden, der skrev: "Fantastisk forvandling." 

"Det har du virkelig gjort godt," lød det fra en tredje. 

"Jeg er så glad på dine vegne! Vær stolt af dig selv," kommenterede en fjerde. 

Desuden var der også flere, der. gav udtryk for, at de havde fundet inspiration i Natalias video. 

"Du er min inspiration! Du er den vildeste," skrev en seer blandt andet. 

Anbefalet til dig