26-årig kvinde har smidt over 41 kg: I dag ligner hun en helt anden kvinde

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 26-årige kvinde har tabt sig over 41 kg. Hendes forvandling er så fantastisk, at det er svært at se, at det er den samme kvinde.

Lige nu læser andre også

Caoimhe Whytes forvandling er så fantastisk, at hun 'virkelig ikke kan genkende' sig selv på gamle billeder.

Den 26-årige kvinde, der er mor til en, har tabt sig over 41 kg. Som følge af dette, er hun også sluppet af med sin 'firedobbelte hage'. Ydermere har hun valgt at farve sit hår, i et forsøg på at 'få sin selvtillid tilbage'.

Kvinden siger, at hun føler sig stolt af, hvem hun plejede at være. Ikke for, hvordan hun så ud, men fordi hun overbeviste sig selv om at starte sit vægttab.

Caoimhe, der er fra Irland, har selv delt sin fantastiske transformation på det sociale medie TikTok. Her er der mange, der har svært ved at tro, at det faktisk er den samme kvinde.

"Jeg kan virkelig ikke genkende personen i de første klip. Jeg kan ikke tro, at det var mig på et tidspunkt i mit liv," skriver hun som tekst til videoen, og fortsætter:

"Mig jeg er så stolt af hende for at have fået mig hen, hvor jeg er nu."

Ifølge The Sun tilføjer hun, at hun er 'evigt taknemmelig' overfor sin læge i Tyrkiet, der har udført hendes slankeoperation. Det var nemlig denne operation, der var drivkraften bag hendes store vægttab.

Efter operationen har hun ændret på sin kost. Tidligere spiste hun rigtig meget mad fra McDonald's,  Greggs og diverse grillbarer. I dag vælger hun børnemåltider hos Nando's eller laver små portioner mad derhjemme.

Foto: TikTok

I en anden video på TikTok deler hun, hvad hun typisk spiser i løbet af en dag. Denne video er optaget omtrent ti måneder efter operationen.

Caoimhe fortæller i videoen, at hun spiser to kogte æg, en MilkyWay-bar, tre små kyllingebrystfileter med peberfrugt til frokost samt to kyllingespyd og kartofler til aftensmad.

I en anden video fortæller hun om, at hun er glad for, at hun er blevet fri for sin 'firedobbelte hage'. I forbindelse med sit vægttab, har hun også ladet sit hår vokse ud, hvorefter hun har fået farvet det.

Foto: TikTok

Den fantastiske forvandling har fået flere til at undre sig over, om det virkelig er den samme kvinde i videoerne.

"Er det virkelig dig?" er der en person, der har kommenteret.

"Jeg kan fortælle dig, at min kæbe ramte gulvet. Det ser for sindssygt ud," skrev en anden.

"Absolut den bedste transformation, jeg nogensinde har set," lød det fra en tredje.

"Du er en inspiration for så mange kvinder. Dette er den bedste forvandling, jeg har set," skrev en fjerde.

Anbefalet til dig