28-årig klagede over løbende næse: 36 timer senere var han død

15/1/23 16:14

Mathias Busekist

En ødelæggende tragedie fandt sted, da en 28-årig mand tragiskvis døde blot 36 timer efter at have følt, at hans næse var begyndt at løbe.

I sidste måned besluttede Kami at vise sin bror lidt venlighed og lyse hans dag op ved at servere ham et lækkert måltid.

Forinden havde Rhys Leatherbarrow klaget over en dunkende hovedpine samt en løbende næse, som ikke så ud til at blive bedre. Hun tænkte derfor, at det måske var lige dét, hvad han havde brug for.

Men blot to dage senere, den 23. december, blev Rhys erklæret død. Hans død blev tilskrevet et multiorgansvigt forårsaget af et alvorligt tilfælde af lungebetændelse og to hjertestop.

"Vi venter stadig på, at han kommer ud fra sit soveværelse. Han ville altid komme ud og give mig energi. Nu kigger man i stedet omkring og tænker: 'Der er ingen støj, og det burde der være'." siger Kami til Manchester Evening News.

Den dag, han blev bragt på hospitalet, sagde Kami, at alt havde været normalt, og at der ikke var sket noget usædvanligt. Han syntes ikke at have haft nogen særlige forudanelser eller fornemmelse af, at noget var galt, før han blev kørt væk i en ambulance.

"Han rejste sig op og var helt glad og fnisende og fortalte os om sine planer for dagen. Han lavede ballade, og han var sund og rask, indtil han kom hjem og klagede over hovedpine og snottet næse. Vi gav ham to paracetamoler og sagde, at han kunne blive hjemme."

"Næste dag, efter at jeg havde serveret ham lidt kylling og pomfritter, så jeg, at hans soveværelsesdør stod åben. Jeg gik ind, og han kollapsede. Jeg råbte efter min ven, og jeg måtte bogstaveligt talt trække ham hen til sengen, så jeg kunne få ham lagt ned."

Efter at have tilkaldt en ambulance, blev Rhys hastet til hospitalet, hvor han inden for blot to timer blev ramt af to hjertestop - og derfor måtte Rhys lægges i respirator.

Men i løbet af blot seks korte timer var han væk.

"Det var et meget pludseligt og hurtigt tab. Fra at blive syg til at gå bort, var der tale om mindre end 36 timer."

Der er blevet oprettet en GoFundMe-side for at hjælpe den efterladte familie med at dække begravelsesomkostningerne, så de, der kendte og elskede Rhys, kan ære hans minde på en meningsfuld måde.