28-årig kvinde ville straffe eksmanden: 5 børn mistede livet

Af: carl

|

10/12/2022

Udland
Foto: Oliver Berg/DPA/Ritzau Scanpix
Den 28-årige kvinde ville straffe sin eksmand. Det endte med at koste fem børn livet.

Mest læste i dag

En 28-årige kvinde er blevet idømt fængsel på livstid ved en domstol i den tyske by Wuppertal. Straffen er hun blevet idømt for at have dræbt fem af sine seks børn.

Kvinden ville straffe sin eksmand, der havde fundet sammen med en anden kvinde, lyder det fra anklagemyndigheden.

Den dømte kvinde er under retssagen blevet identificeret som Christiane K. Hendes fulde navn er dog ikke blevet offentliggjort.

Hun boede sammen med sine børn i den tyske by Solingen, der er en by i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen, der ligger omkring 10 kilometer øst for Düsseldorf.

Mordet på de fem børn foregik i kvindens eget hjem. Den 3. september 2020 gav hun dem alle medicin, som fik dem til at sove eller blive sløve, så de ikke kunne gøre modstand.

Herefter tog hun dem med ind på badeværelset én efter én, hvor hun enten kvalte eller druknede dem. Dernæst pakkede den 28-årige mor dem ind i håndklæder og lagde dem i hver deres senge. 

De fem børn, der var tre piger på et, to og tre år samt to drenge på seks og otte år, blev fundet døde i den lejlighed, hvor familien boede.

Kvindens sjette barn, en dreng på 11 år, undgik samme skæbne som sine søskende, fordi han var i skole, da moren begik sin ondskabsfulde gerning i familiens lejlighed.

Efter anholdelsen af kvinden, blev der udført en mentalundersøgelse, der viste, at hun er tilregnelig og derfor hjemfalden til straf. Hun blev idømt fængsel på livstid og vil tidligst kunne søge om at blive benådet om 15 år.

Den 28-årige kvinde var angiveligt blevet rasende over at have set et billede af sin eksmand og dennes nye kæreste.

Det var desuden kvindens tredje ægteskab, og parret var blevet skilt året forinden. Eksmanden var ikke far til alle børn, men derimod kun til fire ud af de seks børn.

Efter drabene forsøgte Christiane K. at tage livet af sig selv, ved at kaste sig ud foran et tog på Düsseldorf Station. Hun blev dog hevet tilbage af andre personer på stationen, hvorfor hun slap med mindre skader.

Kvinden har forsøgt at bortforklare sine forfærdelige handlinger med, at det var en maskeret mand, der brød ind i lejligheden og dræbte de fem børn.

Der var dog ingen spor, der er blevet fundet i forbindelse med politiets efterforskning, der pegede i retning af, at hun skulle tale sandt. Derfor afviste dommeren også forsvarets ønske om frifindelse.

Anbefalet til dig