28-årig kvinde tog til kiropraktor: Få minutter senere var hun lam

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En 28-årig kvinde kan ikke længere gå, tale, spise eller trække vejret uden hjælp, efter at en tur til kiropraktoren gik helt galt.

Lige nu læser andre også

28-årige Caitlin Jensen var i færd med at få udført en nakkejustering af sin kiropraktor, da hun pludselig fik en rædselsvækkende reaktion, der førte til, at der blev lukket af for blodtilførslen til hendes hjerne.

Den 28-årige kvinde, der for nylig var blevet færdig med sin uddannelse på universitet, læste sin mors sidste besked blot 21 minutter, før den forfærdelige hændelse skete.

Ulykken førte til, at hun blev ramt af et slagtilfælde, hvilket har resulteret i, at hun ikke kan tale, gå, spise eller trække vejret uden hjælp. Det skriver Daily Star.

49-årige Darlene Jensen, der er mor til Caitlin, har forklaret, at hendes datter fortsat kæmper, på trods af sin lammelse. Det har betydet, at hendes mor nu må sove på en seng på Caitlins værelse, så hun kan sikre, at hun ikke bliver kvalt i sit eget spyt.

"Jeg tænkte, at hun sandsynligvis bare var svimmel eller noget. Det faldt mig aldrig ind, at det var et alvorligt problem, så jeg sagde bare: 'Jeg løber op og ser til hende. Jeg er tilbage om lidt'," fortæller Darlene om den skæbnesvangre dag.

Hun fandt dog hurtigt ud af, at situationen var markant mere alvorlig, hvilket chokerede hende. Da hun nåede op til kiropraktoren, hvor Caitlin havde været under behandling, blev hun mødt af synet af sin datter, der blev lagt ind i en ambulance.

Justeringen af Caitlins nakke var gået helt galt, hvilket havde ført til, at hun havde fået et slagtilfælde, hvorefter hendes situation hurtigt havde udviklet sig til det værre.

Efterfølgende blev den 28-årige kvinde kørt med ambulance til hospitalet Shepherd Center i Atlanta i USA, hvor hun blev lagt i respirator.

Darlene har afsløret, at hendes datter havde overvejet at aflyse sin aftale hos kiropraktoren den dag, fordi hun mente, at hun ikke havde brug for det.

Til trods for, at den unge kvinde mente, at der ikke var behov for det, fortalte hendes mor hende, at hun ikke måtte aflyse i sidste øjeblik.

Caitlins kognitive evner er heldigvis blevet skånet, lyder det fra The Mirror. Derfor er hendes mor i færd med at undervise hende, og er i øjeblikket i gang med at lære hende alfabetet.

Hun er også i stand til at nikke, give tommel op samt lave bevægelser med munden. Hun får desuden støtte fra to støttehunde. Der er blevet startet en indsamling på GoFundMe, der har til formål at hjælpe Caitlin, mens hun bliver behandlet på hospitalet.

Anbefalet til dig