29-årig kvinde købte taske til 7 kroner: Nu har hun solgt den for enormt beløb

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En 29-årig kvinde fandt en helt særlig taske for blot 1 dollar (cirka 7 kroner). Nu har hun solgt den for enormt beløb.

Mest læste i dag

En kvinde har afsløret, at hun har tjent en stor sum penge på at købe og sælge en særlig taske fra Cartier, som hun selv købte for blot 1 dollar, hvilket svarer til cirka 7 kroner.

Hun købte den for blot 1 dollar, uden at vide, at det var en Cartier-taske. Hun lod den ligge derhjemme i op mod et år, inden hun fik undersøgt tasken nærmere, hvilket hun gjorde, da hun ville sætte den til salg på Etsy.

Hendes research foretog hun i en gruppe på Facebook, hvor hun var heldig, at en ekspert identificerede den som en særlig taske fra Cartier fra 1920'erne.

Da hun selv begyndte at se nærmere på den, opdagede hun også, at der var Cartier-mærker på den. Da hun opdagede dette, gik det op for hende, at hun sandsynligvis havde gjort et rigtig godt køb, skriver Mirror.

Hun besluttede sig for at tage den med til en ekspert, der kunne vurdere den. Her blev det bekræftet, at tasken var forsynet med 12 ægte diamanter, og at det var en ægte Cartier-taske.

Det medførte, at den 29-årige kvinde kontaktede Rago Auctions, som i sidste måned solgt taske på en auktion, hvor slutprisen lød på 7.500 dollar (51.500 kroner).

"Inden jeg solgte Cartier-tasken på auktion, var det dyreste, jeg havde solgt en kjole fra 1850'erne, som jeg solgte til et lille museum i Australien for 600 dollar," fortalte Chandler til NeedToKnow.online.

"Hammerslagsprisen for Cartier-tasken var 7.500. Jeg betalte en 12% kommission på 900 dollar, så det endelig beløb, jeg fik, var 6.000 dollar."

"Jeg har elsket vintagetøj, siden jeg var teenager, og jeg elsker mode generelt. Hvad der gør vintagetøj virkelig specielt er, at hvert stykke har sin egen historie."

"Jeg elsker at forestille mig kvinden, der brugte tøjet før mig, og de øjeblikke gennem historien, som de har været vidner til."

Hun har delt en video på TikTok, der viser øjeblikket, hvor tasken blev solgt. Denne video har fået mere end 13 millioner visninger og over 1,2 millioner likes.

"Selvfølgelig var jeg helt på månen, da jeg kun havde betalt en dollar," lød det fra hende.

I videoen ser man også, hvordan Chandler følger begejstret med, mens tasken bliver budt op i prisen, indtil den til sidst bliver solgt for 7.500 dollar.

Anbefalet til dig