3-årig dreng død i tragisk bådulykke: Nu taler familien

Af: Thea Andersen

|

17/08/2023

Udland
Walter Greer Foto: Privat / Go Found Me
Walter Greer Foto: Privat / Go Found Me
En 3-årig dreng har søndag eftermiddag mistet livet i en bådulykke i Utah, USA.

Mest læste i dag

En eftermiddag på vandet tog en pludselig, tragisk drejning søndag, da treårige Walter Greer mistede livet i en drukneulykke ved Echo State Park Reservoir i det nordvestlige Utah.

Ifølge Sosialnytt var han i en båd sammen med sin familie, da han faldt i vandet og blev ramt af bådens propel.

Efter det tragiske dødsfald har familien til Walter Greer udsendt følgende pressemeddelelse:

"Vi er knuste over at skulle tage afsked med vores kære søn så uventet. Walter var en glædesspreder, der elskede Spiderman, tog og hans røde støvler. Vi er velsignede med at have ham som en evig del af familien. Han er højt elsket, og vi vil holde hans minde tæt til den dag, vi ses igen."

Walter Greer var iført en redningsvest på tidspunktet for ulykken, men den kunne desværre ikke at redde hans liv. Den lille dreng blev erklæret død på stedet.

Rangers fra Utah State Parks var hurtigt fremme ved ulykkesstedet, hvor de fik ham op af vandet.

"Utah State Parks rangers ankom til området og hentede Greer op af vandet, men han var allerede afgået ved døden," udtalte en erklæring fra Utah State Parks Division.

Walter med sine søskende. Foto: Privat

For at støtte familien i denne svære tid er der oprettet en GoFundMe-side med det formål at hjælpe med at dække udgifterne til begravelsen. På siden kan man læse, at Greer Walter havde set frem til at starte i børnehaven senere på måneden, hvilket gør tabet endnu mere hjerteskærende.

Anbefalet til dig