3-årig forsvandt - Forbavsede betjente fandt ham ikke alene

03/7/20 11:33

Sarah Steenfeldt

Genrefoto - dette er ikke den lille dreng som var forsvundet. Foto: Shutterstock.com
Det var et par meget bekymrede og paniske forældre, der måtte anmelde at deres 3-årige dreng var forsvundet fra deres hjem. Da politiet endelig fandt den lille dreng, fik de sig noget af en overraskelse.

For et par uger siden, gennemgik et forældrepar fra Walton i USA et af de værste mareridt, som forældre kan være udsat for - deres 3-årige dreng Marshal var forsvundet, det skriver Newsner.com

Det var en onsdag formiddag, at politiet blev kaldt ud til de paniske forældre. Betjentene indså hurtigt at de stod over for en endnu større udfordring end normalt, da de blev bekendt med at Marshal er autist og ikke har noget sprog. Både politiet og forældre frygtede hvad der kunne ske den lille dreng, som var ude i den store verden alene. 

Da politiet ankom til adressen havde den lille dreng allerede været væk i en time. Derfor startede der straks en større eftersøgning. Politiet og familien eftersøgte også lille Marshal på Facebook, for at høre om nogle i området havde spottet drengen.

Der gik ikke længe før de hørte fra en beboer i nærheden, at han havde set den lille dreng omkring halvanden kilometer fra familiens hjem. Det var en god ledetråd for politiet, som straks rykkede ud til stedet. 

Politiet fik sig en stort overraskelse

Da politiet endelig fandt den lille dreng fik de sig noget af en overraskelse - han var nemlig ikke alene. Ved sin side havde han familiens to hunde, Nala og Bovete. De havde uden familiens og politiets vidende, sporet sig frem til drengen og gik nu tæt ved hans side og passede på ham.

Lille Marshal var udmattet, kun iført ble og dækket af mudder - men var heldigvis ikke kommet noget til.

“Hans hunde var tæt ved hans side. Vi er meget taknemlige for at de fandt og helt tydeligt passede på ham, indtil at vi også fandt frem til ham”, siger politiet til Animal Channel.