3-årig piges version af 'Bohemian Rhapsody' fanget på video: Millioner har set den

Udland
Foto: privat
Videoen der blevet fanget af den lille syngende pige, er nu nået ud til millioner af mennesker.

Mest læste i dag

Det er næsten 50 år siden, at Queen udgav hittet 'Bohemian Rhapsody', som Freddie Mercury skrev til bandets album A Night at the Opera.

På trods af, at det er mange år siden, at sangen så dagens lys, er det stadig et hit verden over. Og denne video er et rigtig godt bevis på, at det er en sang, der appellerer til alle aldersgrupper.

Den lille pige, der ses i videoen, som du finder længere ned i artiklen, er nemlig kun tre år gammel. Hun hedder Sassy Holly Lee, og er efter sigende en meget stor fan af rockbandet Queen og især af deres hitsang 'Bohemian Rhapsody'.

Ifølge den lille piges mor, Charlene McMahon, er hun faktisk så glad for sangen, at hun synger den flere gange om dagen. 

Ikke nok med det, så er hun også stor fan af filmen under samme navn, hvor skuespiller Rami Malek spiller rollen som Queen-forsanger Freddie Mercury, hvis fødenavn var Farrokh Bulsara.

Videoen nedenfor viser bestemt også, at det ikke er første gang, at hun lytter til det verdenskendte hit fra Queen. Derimod synger den lille Sassy Holly Lee den ellers svære sang med stor passion og tro på egne evner.

Til trods for, at hun får en smule hjælp fra sin mor undervejs, så synger den lille pige sangen med stor passion, hvilket gør, at det er svært ikke at blive imponeret over det.

Anbefalet til dig