30 mænd anklaget for voldtægt af 16-årig

21/08/2020

Sarah Steenfeldt

Det er en af de anholdte, der hævder at de var 30 mænd, som forgreb sig på pigen. Modelfoto: Shutterstock.com
En voldsom sag er lige nu meget omtalt i Israel, hvor en kun 16-årig pige, angiveligt skulle være blevet voldtaget af 30 mænd.

Mest læste i dag

To personer er nu fængslet i den voldsomme sag, der lige nu er omtalt af alle, i den israelske by Eliat.

En 16-årig pige havde sidste fredag været i byen med en veninde, hvor pigerne herefter aftalte at mødes med nogle ‘bekendte’. Det var her det gik helt galt. Det skriver BBC.

Angiveligt skulle 30 mænd have haft seksuelt omgang den 16-årige pige, mens hendes veninde forsøgte at komme hende til undsætning - men intet kunne gøre mod de mange mænd.

To mænd er fængslet i sagen og er sigtet for at have voldtaget pigen. Det er en af de sigtede, som hævder over for politiet at de var i alt 30 mænd, som på skift forgreb sig på pigen.

"En forbrydelse mod menneskeheden"

Politiet fandt frem til en af de anholdte, eftersom der havde været en korrespondance mellem vedkommende og den 16-årige pige. Her skulle den anholdte have sendt videoer, der viser overfaldet, skriver mediet.

De sigtede erkender at have haft sex med pigen, men nægter alle anklager om voldtægt.

Sagen har vakt harme i Israel, herunder hos landets premierminister, Benjamin Netanyahu, der kræver, at de involverede skal holdes til ansvar for deres ugerninger.

"Dette er chokerende. Der er ingen andre ord. Dette er ikke kun en forbrydelse mod pigen, dette er en forbrydelse mod menneskeligheden, som i sig selv giver grund til fordømmelse," har han tweetet, skriver BBC.

Også landets forsvarsminister har forsikret, at en politieftersøgningen meget snart bliver iværksat for at komme til bunds i sagen.

De sigtedes identitet er ikke kendt, men ifølge lokale medier er de i midt 20'erne.

 

Anbefalet til dig