32-årige kvindes liv i opløsning: DNA-test har afsløret, hvem hendes kæreste virkelig er

07/06/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En 32-årige kvinde har fået ødelagt hele sit liv, efter en DNA-test har afsløret, hvem hendes kæreste i virkeligheden er.

Mest læste i dag

En kvinde har fået ødelagt sit liv, efter at have fundet ud af, at hendes kæreste faktisk er hendes nevø. 

Den 32-årige kvinde gjorde den chokerende opdagelse, efter hendes kæreste, Miguel, tog en DNA-test. Det gjorde han med et ønske om at lære mere om sine biologiske forældre. 

Men ingen af dem havde forventet, at de ville finde ud af, at der var en forbindelse mellem dem. Det er kvinden, der har delt historien på forummet Reddit ifølge Mirror

"Jeg har lige fundet ud af, at min kæreste er i familie med mig. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. De eneste, der ved det, er mig, Miguel og min læge," skriver hun. 

Hun fortæller også, at hun i øjeblikket er gravid med deres andet barn. Derudover har de i forvejen en søn sammen. 

"Miguel og jeg har en søn sammen, og vi har en datter på vej. Han har også adopteret min søn fra et tidligere forhold," skriver hun. 

DNA-resultaterne viser, at Miguels mor er kvindens 39-årige søster, Vanessa. Hun stak af hjemmefra, da hun var teenager, og de har ikke haft kontakt siden. 

"Vanessa var et besværligt barn. Hun stak af i en alder af 15 år, og vi har aldrig hørt fra hende siden," skriver hun. 

Efter Vanessa forlod hjemmet, vendte kvinden sin opmærksomhed mod sin karriere. Det blev dog sat på pause, efter hun blev gravid med sin ældste søn. 

"Jeg har kun været i to forhold. Det første var med faren til min søn, som forlod mig, da han fandt ud af, at jeg var gravid. Han kom i fængsel og blev dræbt der," skriver hun. 

Hun fortæller, at hun på et tidspunkt besluttede at flytte på tværs af landet. Dermed fik hun afstand fra sin familie, og kunne få en frisk start. 

"Min søn og jeg flyttede væk fra familien. Og for at være ærlig, så elsker jeg det. Jeg har det bedre, hvor jeg er nu," lyder det. 

"Få dage efter at have slået mig ned, mødte jeg min kæreste, Miguel. Han var 20 år på det tidspunkt. Han havde et deltidsjob, imens han gik på college." 

"Vores forhold startede som en flirt, men så blev det seriøst. Jeg endte med at blive gravid og fik min anden søn på to år. Og nu er jeg gravid i 7. måned. Min ældste søn ser Miguel som sin far." 

"Sagen ved Miguel er, at han blev adopteret. Han har vist det hele sit liv. Sidste år tog Miguel en DNA-test, som viste, at han var halvt latinamerikansk og halvt kinesisk." 

"Efter DNA-testen var han interesseret i at finde sine biologiske forældre. Han fik kontaktoplysningerne som 18-årig, men han var ikke interesseret på det tidspunkt. Han var i stand til at finde sin mors navn, Vanessa." 

"Jeg lavede sjov med, at min halvsøster havde samme navn. Da vi kiggede på lægerapporten, fik vi informationer om Vanessa. Den viste, at hun var 16 år, da hun fik ham. Hun fraskrev sine rettigheder og angav ingen informationer. Farens navn var ikke angivet." 

Dette medførte, at kvinden besluttede at bestille sin egen DNA-test. Intet kunne dog have forberedt hende på, hvad hun fandt ud af. 

"DNA-testen bekræftede, at de to Vanessa'er var ens. Det betyder, at Miguel er min nevø. Jeg føler mig syg," lyder det fra hende. 

Efter et besøg ved læge, var hun lettet over at høre, at der ikke er noget galt med hendes børn, som Miguel er far til. Hun indrømmer dog, at hendes forhold til ham nu er på vippen." 

"Miguel bor i øjeblikket på et hotel. Men for at være ærlig, vil jeg virkelig gerne have ham tilbage. Efter vi havde talt, havde vi det på samme måde," siger hun. 

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg er bare så forvirret. Vi er stadig forelskede." 

Anbefalet til dig